Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posljednja epizoda hit serije 'Igra laži', koju gledatelji imaju priliku pogledati ovoga četvrtka na Novoj TV, donijet će rasplet intriga te malokoga ostaviti ravnodušnim.


U velikom finalu 'Igre laži', Kerem će još uvijek pokušavati uvjeriti Šebnem da je zaista voli, premda je njihova veza okaljana lažima od samog početka. Šebnem je još uvijek odlučna u tome da zadrži dijete, iako trudnoća za nju može značiti i smrt.

Žena koju voli je kriminalka, a njegov brat je ubojica! Što napraviti?

Vezani članci Dnevnik Nove TV osvojio Večernjakovu ružu za TV emisiju godine Dnevnik Nove TV osvojio Večernjakovu ružu za TV emisiju godine: "Ova ruža nam puno znači jer je došla u teškoj godini. Hvala svima, hvala najboljoj ekipi!" Slika nije dostupna Na setu domaće hit serije: Ovako to zaista izgleda!

Za Džana i Azru medeni mjesec neće proći onako kako su ga zamišljali, budući da Neslihan odlučuje oduzeti Džanu sav novac, pa čak i promijeniti sve brave na njihovoj obiteljskoj kući i sjedištu tvrtke i time mu pokazati što je sve sposobna učiniti da zadrži Džana u obitelji i zaštiti ga od Azre, koju nikako ne želi u obitelji.

Džan će biti prisiljen birati između lagodnog života i ljubavi svog života, Azre. Ne propustite doznati u sutrašnjoj epizodi što će Džan odabrati, jer konačna odluka odredit će putanju njihovih života. Kraj ove priče o ljubavi, lažima, pohlepi i novcu, pokazat će se da će o sudbinama glavnih likova odlučiti ona osoba od koje je sve i počelo, a tko će to biti, ne propustite doznati u sutrašnjoj posljednjoj epizodi u 20.05 sati na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook