Čitaj na vlastitu odgovornost

Finale 'Besramnika' šokiralo i same glumce serije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi su se 'navukli' na seriju 'Besramnici' koja se emitirala i na Doma TV, a ono što ćete upravo saznati pročitajte sa vlastitu odgovornost.

Iako se kod nas još ne emitira finalna sezona serije 'Besramnici' (eng. Shameless), detalji su šokirali i samu glumačku ekipu popularne serije.

Pogledaj i ovo showbuzz Ma znate je i vi Ne zovu je uzalud 'besramna' - pokazala svoju drugu stranu!

VIDEO Besramni, na rubu zakona i potpuno neodoljivi!

No nisu samo oni su šoku. Fanovi diljem Amerike ostali su zapanjeni kada su u četvrtoj sezoni 'Besramnika' saznali kako je Steve Wilton aka Jimmy Lishman (kojega glumi Justin Chatwin) zapravo ŽIV!

Iako je njegov lik bio ubijen u trećoj sezoni, i fanovi i glumačka ekipa ostali su iznenađeni slijedom događaja. I sama zvijezda serije Emmy Rossum nije znala scenarij, pa je svoje dojmove podijelila na Twitteru: 'Ajme, nisam imala pojma! On je živ! Upravo sam i sama saznala!'

Dok je Justin napisao na svojem Twitteru: 'Izgleda da nije gotovo dok nije gotovo'.

'Nisu mi rekli da će Justin biti u finalu!! To je bilo sjajno!', poručio je glumac Steev Howey, a šokirana je bila i glumica Shanola Hampton: 'Dame i gospodo potpuno sam šokirana! Nisam imala pojma – najbolje čuvana tajna!'.

Serija originalnog naziva 'Shameless' je adaptacija britanske verzije serije o obitelji Gallagher koja je živjela u Manchesteru. Američki Gallagherovi pak žive u Chicagu, a naslovnu ulogu oca alkoholičara preuzeo je glumac William H. Macy.

RADNJA:

Frank Gallagher (William H. Macy) je glava radničke obitelji, te otac šestero pametne, duhovite i samostalne djece kojima bi bez njega zapravo bilo bolje. Iz Frankove perspektive, na koju uvelike utječe i alkohol, briga o djeci je njemu samo smetnja u pohodima po barovima i pijankama diljem Chicaga. Frank stoga 'roditeljstvo' prepušta svojoj najstarijoj kćeri Fioni (Emmy Rossum) koja na sebe preuzima ulogu oba roditelja. Oni rade sve zajedno međusobno si pomažući kako bi preživjeli.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene