Prikazivanjem filma 'Cafe Society' Woodyja Allena, otvorio se Filmski festival u Cannesu.


Počeo je Međunarodni filmski festival u Cannesu. U utrci za Zlatnu palmu je 21 film, a ovogodišnji festival otvara se romantičnom komedijom Woodyja Allena 'Cafe Society'.

Vezani članci Woody Allen Kontroverzni redatelj otkrio detalje ljubavne veze s posvojenom kćeri: "Nismo skidali ruke jedno s drugoga" Stella Maxwell Bivša djevojka holivudske glumice zabrinula obožavatelje nikad mršavijom linijom i smrknutim licem

Neposredno prije početka jednog od najprestižnijih događaja u filmskom svijetu, dojmove o nastanku filma s javnosti su podijelili redatelj i glavni glumci filma. 'Osjetio sam da ovaj film, kao i roman, treba imati glas autora. Zato sam ja narator u filmu. Inače bih uzeo nekog drugog, ali sam shvatio da bih mogao to odraditi sam jer ako sam napisao scenarij, mogu ga i pročitati - jeftinije je', rekao je Allen.

'Zaista sam uživala u ovoj ulozi. Bilo je jako spontano. Nisam morala biti netko drugi. Prvo sam mislila da ću morati naučiti baš svaku rečenicu u scenariju, a u tome sam jako loša', rekla je glavna glumica Kristen Stewart. Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu Vijesti u 17.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.