Zgodna žena

FOTO Nakon 25 godina ponovno zajedno - Ovako danas izgledaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film je to koji je odredio cijelu generaciju i moderna priča o pepeljuzi koja i dalje podiže kontroverze - posebno kada znamo da se radi o prostitutki i bogatom poduzetniku.

Prošlo je 25 godina (vjerovali ili ne) otkada je Richard Gere spasio Juliu Roberts u filmu 'Zgodna žena' (orig. Pretty Woman), a sada se cijela glumačka ekipa ponovno našla na istom mjestu. Priča Garryja Marsharalla o bogatom poduzetniku koji se zaljubi u lijepu prostitutku i danas je rado gledana, a uloga je to koja je Juliu Roberts i proslavila na početku karijere.

Pogledaj i ovo Julia Roberts (Foto: Profimedia) kultni film Svi je obožavaju zbog ove uloge, no ona nije bila čak ni drugi izbor za nju, ali se na kraju izborila!

Otkrivene tajne o filmu 'Zgodna žena'

Glumačka ekipa se našla u zajedničkom intervjuu za NBC-u, a podijelili su i neke dosad nepoznate detalje sa snimanja i kako je bilo snimati tada.

Tko se ne sjeća scena zajedničkog kupanja, šopingiranje na Beverly Hillsu, odlaska u operu ili velikog finala kada Gere s vatrogasnim kolima dođe po ženu koju voli! Ne treba ni dodati kako je naslovna pjesma bila jednako veliki hit.

'Zgodna žena' bila je veliki filmski hit 1990., a iako je nedavno Gere rekao kako je taj film 'obična sladunjava romantična komedija'. No bez obzira na to, uloga je to koja je obilježila i njegovu karijeru jer je nakon toga dobio ulogu u još jednom klasiku 'Oficir i džentlmen'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene