'Zbog tebe'

O ljubavi, vjeri, gluposti i Balkanu: Što biste sve učinili za osobu koju volite?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uskoro počinje Sarajevo film festival, a tamo će se naći i hravstki film 'Zbog tebe'.

Dugometražni debitantski igrani film Anđela Jurkasa 'Zbog tebe' dobio je poziv za pretpremijerno predstavljanje u sklopu programa Pretpremijere, sekcija Pretpremijere Trailers na najvećoj ovogodišnjoj filmskoj regionalnoj smotri, Sarajevo Film Festival, koja se održava u glavnom gradu Bosne i Hercegovine od 14. do 22. kolovoza.

Pogledaj i ovo showbuzz Sarajevo Film Festival Elita na jednome mjestu: 'Ovo su naši zvjezdani trenuci, tu smo mi glavne zvijezde'

Trailer za film 'By The Sea' je vani: Angelina Jolie ošamarila Brad Pitta

Ova atipična ljubavna priča s mnoštvom isprepletenih dramskih i komičnih elemenata nastala je prema motivima istoimene knjige koja će ove jeseni biti objavljena u samo jednom unikatnom primjerku i izložena za publiku.

 

"Zbog Tebe" pretpremijerno na Sarajevo Film Festivalu. U sklopu programa Pretpremijere/sekcija Pretpremijere Trailers na...

Posted by Zbog Tebe on Thursday, August 13, 2015

U filmu Zbog tebe, koji predstavljanjem u Sarajevu najavljuje početak svog festivalskog života, neke od glavnih uloga ostvarili su: Leona Paraminski, Nataša Janjić, Damir Urban, Iva Visković, Iva Mihalić, Csilla Barath Bastaić, Jelena Perčin, Doris Pinčić Rogoznica, Iskra Jirsak, Senka Bulić, Jasna Bilušić, Hrvojka Begović, Ana Vučak, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Nikša Marinović, Ante Krstulović i Zoran Pribičević.

'Scenarij je sjajan! Bilo je užitak raditi, ekipa je bila sjajna i puna entuziazma', rekla je Leona.

INTERVJU Tihana Lazović o ulozi u filmu 'Zvizdan' - zašto je plakala nakon snimanja, te koliko je teško bilo igrati scene nasilja?

Film se trenutno nalazi u fazi postprodukcije i završavanja redateljske verzije, a uskoro će biti predstavljeni novi materijali vezani za snimanje istoga. Dugometražni je to igrani film koji odgovara na pitanje “Što biste sve učinili za osobu koju volite?”. Film o ljudima, ljubavi, zvijezdama, pištoljima, izborima, vjeri, gluposti i Balkanu.

Nacionalna kino premijera filma Zbog tebe očekuje se za Valentinovo 2016.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene