Mila i Nela

Priča o najboljim prijateljicama u 40-tima: Stiže 'Zagreb Cappuccino'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

19. ožujka u kina stiže najženstveniji domaći film godine 'Zagreb Cappuccino' redateljice Vanje Sviličić sa Milom Elegović i Nelom Kocsis u glavnim ulogama.

'Zagreb Cappuccino' je priča o najboljim prijateljicama u ranim četrdesetim godinama, Petri i Kiki. Petra, koja živi u Zagrebu se upravo razvodi od svog supruga, a Kika dolazi iz Kelna kako bi joj bila oslonac i kako bi je utješila.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mila Elegović - 6 kreativnija nego ikad Mila Elegović o tajni sreće i zadovoljstva u pedesetima: ''Ljubavni život nije samo muškarac!''

U kina stiže film 'Bit ćemo prvaci' - priča o nastanku jugoslavenske škole košarke

Kika, gradska djevojka sklona tulumarenju, pokušava usmjeriti Petru kako da nastavi sa svojim životom u novonastaloj situaciji – bez supruga i obitelji. Tijekom nekoliko ispijenih šalica cappuccina i nekoliko noćnih izlazaka, saznajemo njihove strahove i probleme, upoznajemo njihovu usamljenost, nesigurnosti, ali i unutrašnju snagu.

'Zagreb Cappuccino' je priča o ženama koje žele biti slobodne, ali ne i usamljene. Ovo je film o potrazi za srećom, i film koji navija da glavne junakinje tu sreću do kraja priče zaista i pronađu.
Film je debitantski naslov redateljice Vanje Sviličić, scenarij potpisuju bračni par Vanja i Ognjen Sviličić. U glavnim ulogama najboljih prijateljica Kike i Petre vidjet ćemo iznimna ostvarenja poznatih hrvatskih glumica Mile Elegović i Nele Kocsis, a u sporednim ulogama su Igor Kovač i Robert Budak.

'Zagreb Cappuccino' je premijerno prikazan na prošlogodišnjem Pula Film Festivalu gdje je i osvojio nekoliko nagrada, Zlatnu arenu za glazbu i nagradu Breza za najboljeg debitanta koja je otišla u ruke direktoru fotografije Danku Vučinoviću. Svečana premijera biti će održana 15. ožujka u kinu Europa, a široj publici 'Zagreb Cappuccino' će se predstaviti od 19. ožujka u CineStar kinima, a nakon toga i u Kino mreži.
 

Zagreb cappuccino - trailer from MaXima film on Vimeo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene