Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U kući slavnog Stanleyja Kubricka još uvijek su izložene sve maske iz scena orgija popularnog filma!


Film 'Oči Širom Zatvorene' slavi 15 godina od premijere. U glavnim ulogama pojavili su se Nicole Kidman i Tom Cruise. Bio je to posljednji film Stanleyja Kubrika.

Erotski triler u kojem su glumili - temeljio se na njihovom braku!

Vezani članci Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Skupa su snimili kultni erotski triler, a glumica je 19 godina od rastave otkrila detalje braka Slika nije dostupna Erotski triler u kojem su glumili - temeljio se na njihovom braku!

Povodom godišnjice Warner Brothers studio odlučio se za snimanje dokumentarca. Kubrik je volio snimati u blizini svog posjeda i sakljupljati rekvizite sa seta.

Cruise i Kidman potpisali su ugovore za snimanje filma na 6 mjeseci no snimanje se razvuklo na gotovo dvije godine. Prema nekim istraživanjima to je snimanje ušlo u Guinessovu knjigu rekorda kao najduže ikad. 

Iako glumci nisu rado govorili o samom snimanju koje je bilo naporno, jasno je da je Kubrik očekivao savršenstvo. Tome u prilog govori i činjenica da je scena između Toma i Sydney Pollack snimana čak tri tjedna u 200 pokušaja.

Maske iz scene orgija koje se nalaze na zidu Kubrickove kuće, govore koliko mu je baš ta scena bila važna. Sama scena izmjenjena je digitalno kako bi se prekrile neke seksualne radnje. Kubrick se tome protivio ali studio je imao zadnju riječ.

Do kraja godine na tržištu će se naći dokumentarni film o ovom slavnom režiseru kao i box set njegovih radova. Nagađa se da će se na njemu naći i necenzurirana verzija filma 'Oči Širom Zatvorene'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook