Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dokumentarac o domaćem kralju funka Dinu Dvorniku podigao je mnogo prašine. Prikupljaju se novci kako bi se ideja o filmu i pretvorila u stvarnost.


Nakon što je udovica kralja funka Danijela Dvornik poslala ljutiti post na Facebooku, stigla je lavina reakcija.

VIDEO Ekskluzivne snimke iz dokumentarca o Dinu Dvorniku

Vezani članci Slika nije dostupna Žestoki odgovor: Neiskusni redatelj projekta ovako iskazuje bijes Slika nije dostupna Zašto je opet odbijen dokumentarac o Dinu Dvorniku?

'Nažalost, susreli smo se s onim istim ‘sranjem’ s kojim smo se susretali i dok je Dino bio živ, a to je kad trebaju sponzori, onda naiđemo na odgovor ‘ne možemo svoj proizvod vezat uz nekoga tko ima narkomansku prošlost’. Ja se ovim putem izvinjavam svim takvim sponzorima, što moj pokojni muž nije lizao oltare, lagao i varao, nije imao nekoliko ljubavnica i još toliko izvanbračne djece, što nije snimio bar jedan pornić i uz sve to se smješkao i otvoreno lagao svima. Žao mi je zbog toga što nije bio lažljivac i što je trebao biti licemjer jer u ovoj zemlji tako treba! Nažalost, nećemo moći dovršiti dokumentarac u produkciji koju smo zamislili, jer vjerojatno nećemo imati nikakav budžet, ali ćemo ga svejedno dovršiti i prikazati', samo je dio teksta koji je jučer objavila Danijela Dvornik.

Oglasio se i redatelj filma Danijel Tipura. 'Za dokumentarac o Dinu Dvorniku treba nam minimalno 350 tisuća kuna. Istina, Dino je bio i narkoman, ali na prvom je mjestu bio kralj. Kralj funka kojeg je publika obožavala. Dobili novce ili ne, dat ćemo 200 posto od sebe i film završiti', izjavio je Tipura za Slobodnu Dalmaciju. 

Danijela je zato i objavila ljutiti post nakon čega je uslijedila lavina reakcija. 'Danijela i ja smo poludjeli i odlučili ljutnju iznijeti u javnost, a onda su 'poludjeli' i Dinovi fanovi. Nakon što su čuli da nam tvrtke redom daju odbijenice, od njih smo dobili silnu podršku i milijun poziva. Ljudi nas zovu da bi sami uplatili sto, petsto, tisuću kuna... Tako da ćemo otvoriti račun, na kojem bi svi koji to žele uplatama pomogli financiranje filma. Počele su se javljati i neke tvrtke, tako da vjerujemo kako će sve na koncu ispasti dobro. Ne želimo da ispadne kako molimo i prosimo, želimo samo da film bude dostojan Dina Dvornika, ali za to nam treba novac', dodao je Tipura koji se nada da će dokumentarac biti završen do ljeta, a prikazat će se druga strana Dine Dvornika. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook