Sve je moguće!

Muškarac u štiklama: Upoznajte mladića koji je žiri prvo šokirao, a onda oduševio!

Filippo Jorio (Foto: Nova TV) - 4 Filippo Jorio (Foto: Nova TV) - 4 Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Filippo Jorio (Foto: Nova TV) - 3 Filippo Jorio (Foto: Nova TV) Filippo Jorio (Foto: Nova TV) - 2 Filippo Jorio (Foto: Nova TV) - 1 Filippo Jorio (Foto: Nova TV) - 4 Filippo Jorio (Foto: Nova TV) +0 Filippo Jorio (Foto: Nova TV) Galerija

25-godišnji Talijan Filippo Jorio baletni je plesač koji je uspio i žiri i publiku Supertalenta podići na noge svojim nastupom.

Mladi Filippo Jorio predstavio se u šestoj emisiji Supertalenta i apsolutno oduševio i publiku i stručni žiri. Strast, elegancija i fizička izdržljivost koju je ovaj simpatični Talijan pokazao nije nikoga mogla ostaviti ravnodušnim. 

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Filippo je rođen u Italiji, no živi i radi u Ljubljani. Ples je njegov život, a prve plesačke korake naučio je sa samo osam godina nakon što je mamu pitao može li se pridružiti satima baleta. Od tako jednostavnog početka Filippo je došao do toga da danas pleše najzahtjevnije baletne koreografije na svijetu. Nakon školovanja na baletnoj akademiji u Stuttgartu zaposlio se u plesnom ansamblu Internacionalne Opere u Ljubljani.

Kad je ples u pitanju, obitelj mu je uvijek bila podrška, ali je u školi imao problema jer je bio jedini muškarac koji pleše balet, ali nikada ga ružni komentari nisu toliko pogađali da bi skrenuo s puta koji si je zacrtao

''Teško je biti baletni plesač, ne toliko zbog fizičke zahtjevnosti koliko zbog mentalnih i emocionalnih pritisaka. Tu je spoj brojnih emocija i boli u tijelu jer ga izlažete ekstremima, ali finalni proizvod je kao kad se popnete na planinu i dođete do vrha - pogled je fantastičan'', zaključio je Filippo, koji tvrdi da ga balet u potpunosti ispunjava. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New week ahead 🌗 Warming up pants by @justacorpse_official . . . . #artistforlife#slovenia#ljubljanaballet#dancer#boysofballet#worldwideballet#worldwidedance#lovemylife#blackandwhite#balletpost#balletdancer#dancemagazine#balletmagazine#maledancers#maledancer#dancing#photoshooting

Objavu dijeli Filippo Jorio (@filippojorio)

Osim klasičnog baleta, Filippo je otkrio i da voli malo drugačije stvari - jedne je večeri išao na karneval u štiklama i tako zaplesao, a njegov je ples na potpeticama oduševio sve prisutne pa je odlučio da će osim klasičnog baleta to biti njegov drugi plesni izričaj. 

Talentirani mladić tvrdi da ne postoji neka tajna poruka ili značenje njegovaplesa - on pleše iz radosti, veselja i kako bi slavio život. Da je poseban, prepoznala je i publika Supertalenta, kao i četveročlani žiri.

''Prvo sam bio malo u šoku, trebalo mi je malo da se priviknem. Ti si prvi muškarac u showu koji nam je zaplesao u štiklama, ali svidjelo mi se što si nam pokazao'', rekao je Davor, a Janko je dodao kako on nije šokiran jer kada netko pleše kao što pleše Filippo - sve je moguće. 

''Lijepo plešeš, a i ja sam netko tko cijeni lijepe cipele s potpeticom, pa sljedeći put obuci druge, ove su jako ružne'', rekla mu je Maja na njegov nastup, na što je on dodao da ih je sam izradio.

I Martina se složila da je njegov ples čudnovat, ali iznimno lijep, pa je tako Filippo dobio prolaz dalje za sudjelovanje u Supertalentu. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene