Ima razloga za slavlje

Sjećate li se zgodnog Filipa iz Supertalenta? Sada je podijelio dvije velike vijesti: "Zaprosio sam je na našem mjestu"

Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Filip Rudan (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Filip Rudan (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Rudan (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Rudan (FOTO: Dnevnik.hr) +14 Filip Rudan (Foto: Instagram) Galerija

Filip Rudan je 2018. godine dospio do finala Supertalenta, nakon čega je nastavio graditi glazbenu karijeru, a sada je najavio veliki novogodišnji koncert te je otkrio i da se zaručio.

Mladi glazbenik Filip Rudan nastupio je na Antena live Sessionu, zadnjem u nizu adventskih mini koncerata u organizaciji Antene Zagreb, gdje je oduševio publiku svojim stvarima, ali i obradama božićnog klasika i aktualnih svjetskih hitova.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Jedan od najperspektivnijih mladih glazbenika već se dokazao i kao sjajan autor.

"Konkretno, pjesme koje sam napisao 'He's not the one' i 'Blind' su nastale zbog ove trenutne osobe koja me i sad sluša. Najveći motiv za pisanje je osjećaj koji mogu dohvatiti u tom momentu", rekao je Rudan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Rudan (@filip_rudan)


Na Anteni se očitovao o priči koja kruži, a prema kojoj su se on i djevojka zaručili u tajnosti.

"Jesmo, da! Zaprosio sam je na našem mjestu gdje smo prvi put izašli van. Večer prije sam s mamom i frendicom trčao kupiti prsten. Došlo mi je i zaključio sam - 'She is the one!' Puno ljudi kaže da smo premladi, ali ne znam što to točno znači premlado", rekao je glazbenik.

Govoreći o planovima u prosincu otkrio je i da će pjevati na dočeku Nove godine na Trgu bana Jelačića.

 

"Za Novu godinu nastupam na Trgu i bit će odlično", najavio je.

Podsjetimo, Filipa je domaća javnost upoznala 2018. godine, kada se natjecao u showu Nove TV Supertalent, u kojem je dogurao do samog finala. U showu je stekao i status zavodnika, a bio je i jedan od miljenika članice žirija Maje Šuput, koja ga je otvoreno simpatizirala.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) +0 Dua Lipa Celebrity Svjetski poznata Kosovarka prekinula s dečkom nakon dvije godine veze, pa mu u vrlo izazovnom izdanju pokazala što je izgubio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene