Filip Juričić se nakon dugo vremena pojavio na nekom događaju, a ovaj put sa sobom nije poveo svoju partnericu Niku Dogan.

Galerija Filip Juričić Filip Juričić Filip Juričić i Nika Dogan +26 Filip Juričić

Glumac Filip Juričić, kojeg trenutačno možemo gledati u humorističnoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu", nakon dugo se vremena pojavio na nekom događanju.

Vezani članci Filip Juričić Filip Juričić progovorio o odnosu sa starijim sinom, osobinama kojih se pokušava riješiti i novom projektu koji priprema Filip Juričić i Vanda Winter - 4 Filip Juričić s Vandom Winter uplovio u glazbene vode, poslušajte pjesmu posvećenu njegovu prijatelju bez kojeg je ostao prije pet godina

Njegov dolazak na premijeru filma "Zbornica" na Zagreb film festivalu nije mogao proći neopaženo jer ga posljednjih godina nemamo često priliku vidjeti u javnosti, a oduvijek je slovio kao jedan od najzgodnijih domaćih glumaca i miljenik ženske publike. Jednom prilikom nam je otkrio i što misli o tom laskavom statusu.

''Jako mi je drago da još uvijek slovim za miljenika ženske publike, iako sam ja došao u neke malo ozbiljnije godine, ove godine sam navršio 40. Postao sam obiteljski čovjek, djeca, žena i to, ali uvijek će mi biti drago i uvijek će mi laskati da me ženska publika voli", kazao je glumac za DNEVNIK.HR.

Filip se na događanju pojavio bez svoje partnerice Nike Dogan, od koje se rijetko odvaja, a skupa imaju i sinčića Lava, dok glumac iz prošle veze s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić ima i sina Jana.

Zbog serije "Bogu iz nogu", u kojoj je utjelovio seoskog frajera Đuru Janjića, Filip je morao znatno promijeniti svoj imidž, pa ga je bilo i pravo osvježenje vidjeti bez fudbalerke i u normalnoj odjeći.

Filip, koji je sin još jednog proslavljenog domaćeg glumca, Pere Juričića, publiku je osvojio ulogama u serijama "Na granici", "Zakon ljubavi", "Čista ljubav" i "Larin izbor".

Meghan Markle još nismo vidjeli ovakvu: Napila se mlijeka iz dječje bočice i sebe cijelo vrijeme zvala "mamica" koja voli ljuto i vruće! Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle

Kim Kardashian opet ljubi! Riječ je o 13 godina mlađem komičaru koji je zaveo brojne slavne ljepotice! Kim Kardashian Kim Kardashian Pete Davidson +26 Kim Kardashian

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju