Miljenik ženske publike

Jedan od naših najzgodnijih glumaca iznenadio rijetkim pojavljivanjem u javnosti, ovaj put s njim nije bila i žena koja mu je zarobila srce!

Filip Juričić Filip Juričić Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Juričić Filip Juričić Filip Juričić - 1 Filip Juričić - 2 Filip Juričić na setu serije Bogu iza nogu - 3 Filip Juričić na setu serije Bogu iza nogu - 2 Filip Juričić na setu serije Bogu iza nogu - 1 Filip Juričić Filip Juričić Filip Juričić +4 Filip Juričić Galerija

Filip Juričić se nakon dugo vremena pojavio na nekom događaju, a ovaj put sa sobom nije poveo svoju partnericu Niku Dogan.

Glumac Filip Juričić, kojeg trenutačno možemo gledati u humorističnoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu", nakon dugo se vremena pojavio na nekom događanju.

Pogledaj i ovo Filip Juričić Zgodan par! Jedan od naših najpopularnijih glumaca u izlazak je poveo lijepu partnericu, s kojom ga nemamo priliku često vidjeti u javnosti!

Njegov dolazak na premijeru filma "Zbornica" na Zagreb film festivalu nije mogao proći neopaženo jer ga posljednjih godina nemamo često priliku vidjeti u javnosti, a oduvijek je slovio kao jedan od najzgodnijih domaćih glumaca i miljenik ženske publike. Jednom prilikom nam je otkrio i što misli o tom laskavom statusu.

''Jako mi je drago da još uvijek slovim za miljenika ženske publike, iako sam ja došao u neke malo ozbiljnije godine, ove godine sam navršio 40. Postao sam obiteljski čovjek, djeca, žena i to, ali uvijek će mi biti drago i uvijek će mi laskati da me ženska publika voli", kazao je glumac za DNEVNIK.HR.

Filip se na događanju pojavio bez svoje partnerice Nike Dogan, od koje se rijetko odvaja, a skupa imaju i sinčića Lava, dok glumac iz prošle veze s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić ima i sina Jana.

Zbog serije "Bogu iz nogu", u kojoj je utjelovio seoskog frajera Đuru Janjića, Filip je morao znatno promijeniti svoj imidž, pa ga je bilo i pravo osvježenje vidjeti bez fudbalerke i u normalnoj odjeći.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝔽𝕚𝕝𝕚𝕡 𝕛𝕦𝕣𝕚𝕔𝕚𝕔 (@filipjuricic_official)

Filip, koji je sin još jednog proslavljenog domaćeg glumca, Pere Juričića, publiku je osvojio ulogama u serijama "Na granici", "Zakon ljubavi", "Čista ljubav" i "Larin izbor".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene