Odlična atmosfera

Filip Juričić publiku oborio s nogu: ''Ništa nije bilo problem jer cijela ekipa diše kao jedan''

Filip Juričić (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić (FOTO: Dnevnik.hr) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Juričić (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić (FOTO: Anamarija Batur) Nadia Cvitanović i Filip Juričić (Foto: PR) Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić na setu (Foto: IN Magazin) +0 Filip Juričić na setu (Foto: IN Magazin) Galerija

Filip Juričić uživa na setu nove dramske serije "Na granici".

Već prva scena nove dramske serije Nove TV "Na granici", u kojoj se zgodni policajac Marko zabavlja u krevetu s ljubavnicom mafijaša u jednoj zagrebačkoj vili, oborila je s nogu gledatelje malih ekrana.

Pogledaj i ovo Serija Najbolje godine Omiljeni junaci Kviz: Koliko znate o serijama Nove TV? Pogodite o kojoj je riječ na temelju samo jedne scene!

Ulogu Marka igra poznati domaći glumac Filip Juričić, kojemu snimanje provokativnih kadrova nije predstavljalo nikakav problem. 

Filip Juričić (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić (FOTO: Dnevnik.hr)

"Cijeli tim i međusobna komunikacija od produkcije, pisaca, svih kolega glumaca do snimatelja, njihovih asistenata, rekvizitera i neka mi ne zamjeri sektor koji možda nisam spomenuo, ali i oni dišu sa svima nama kao jedan na ovom projektu", priznao je Filip.

Filip Juričić na setu (Foto: IN Magazin) Filip Juričić na setu (Foto: IN Magazin) Foto: In Magazin

To je očito prepoznala i brojna publika pred malim ekranima.

"Kako kažu prvi rezultati, gledanost je fantastična i to je najljepši odgovor na tako dobru suradnju i trud cijele ekipe! Sad samo možemo nastaviti i truditi se biti sve bolji i bolji", rekao nam je zadovoljno Filip.

Podsjetimo, Marko je zgodan, beskrajno šarmantan i sposoban mladi policajac koji voli izazove i ima natprosječno razvijenu socijalnu inteligenciju. S obzirom na to da po prirodi nije štreber, kao policajac ne radi baš sve po pravilima, pa nerijetko upada u situacije iz kojih se mora vaditi kako zna i umije.

Srećom, sve uvijek završi dobro, pa osim što šefove dovodi do ludila, ne radi veliku štetu. U skladu s tom karakternom crtom ima još jedan ozbiljan problem – slab je na djevojke i žene povezane s kriminalom.

Filip Juričić na setu (Foto: IN Magazin) Filip Juričić na setu (Foto: IN Magazin) Foto: In Magazin

Markove nove avanture pogledajte već u sljedećoj epizodi na Novoj TV. 

Prvu epizodu serije "Na granici" pogledale su 723 tisuće gledatelja, čime je serija ostvarila rekordnu gledanost premijerne epizode domaćih serija Nove TV u proteklih deset godina.

Za više informacija posjetite novatv.hr, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene