Prvi put se sa zgodnom Nikom pojavio u Dubrovniku na premijeri predstave "Gospoda Glembajevi".


Filip Juričić nedavno je otkrio da se fatalno zaljubio u prelijepu brinetu Niku. Ovog puta s njom je ponosno pozirao na premijeri predstave "Revizor" u kazalištu Komedija. Prvi put se sa zgodnom Nikom pojavio u Dubrovniku na premijeri predstave "Gospoda Glembajevi". Nakon niza neuspješnih veza, čini se da je zgodni glumac konačno našao pravu.

Vezani članci Filip Juričić i Nika Dogan (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Filip Juričić u izlasku s lijepom zaručnicom Nikom: "Ušla je u moj život i promijenila ga iz temelja" Vita Vukov i Ksenija Pajić (Foto: Dnevnik.hr) Obiteljske veze na hrvatskoj estradi: Znate li tko je unuka Vice Vukova ili zet Andrije Hebranga?

Da je zaljubljen, potvrdio je krajem ljeta i za magazin Story, rekavši da se radi o nekom apsolutno posebnom. "Riječ je o nekom apsolutno posebnom tko je ušao u moj život i promijenio ga iz temelja. Zove se Nika, upoznali smo se na vrlo specifičan način, kako kažu, kad se najmanje nadaš. Naš prvi susret htio bih zadržati kao našu slatku tajnu", rekao je tada Filip, potvrdivši svoju ljubav.