Jako zanimljivo ime

Evo kako se zove sin Filipa Juričića! Pogledajte kojim su poklonom kolege iznenadili njega i Momčila Otaševića

Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

U razmaku od samo par dana rodili su se Lav, drugi sin Filipa Juričića, a kćerkica Maša je stigla u dom Momčila i Jelene Perčin Otašević.

Glavni glumci nove serije Na granici koju ćemo uskoro pratiti na Novoj TV, Momčilo Otašević i Filip Juričić nedavno su postali očevi, a tim povodom slavlja nije izostalo niti na setu serije na kojoj zajedno rade.

Pogledaj i ovo Filip Juričić, Nika Dogan (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Ona je "ona prava" Filip Juričić u izlasku s lijepom zaručnicom Nikom: "Ušla je u moj život i promijenila ga iz temelja"

Ovih dana popularni glumci su i sa svojim kolegama proslavili proširenje svojih obitelji. Podsjetimo, u razmaku od samo par dana rodili su se Lav, drugi sin Filipa Juričića, a kćerkica Maša je stigla u dom Momčila i Jelene Perčin Otašević.

Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr)

Momčilo i Filip bili su presretni znakom pažnje od kolega s kojima su zajedno proslavili velike novosti iz svojih privatnih života, a uz podršku i smijeh i radni sati na snimanju nove serije brže prolaze. U seriji će i Momčilo i Filip igrati neženje, slobodne momke čiju će pažnju najviše nekako privući lik Petre koju tumači mlada talentirana glumica Nadia Cvitanović. Petra je u središtu dramske serije ''Na granici'' u kojoj se kao mlada diplomirana ekonomistica Petra vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake Zorke naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku. Baku Zorku tumačit će poznata glumica Nina Erak, dok će joj roditelje Andriju i Miru glumiti vrhunski glumci Milan Štrljić i Barbara Vicković.

Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr)

Kako od neuobičajenog biznisa živi skoro cijelo selo i kako je u posao uključeno nekoliko obitelji, Petra zapravo postaje šefica pravog malog kartela. Samim tim, Petra postaje i najpoželjnija udavača u mjestu. Sve obitelji uključene u biznis, vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova s Petrom zagospodare unosnim poslom pa sinovi, htjeli ne htjeli, postaju Petrini udvarači. Tako će Petra, uz sve probleme koje ima s vođenjem tog neobičnog biznisa i to u patrijarhalnoj sredini, na vratu imati i gomilu „kolega“, svojih „podređenih“, a ustvari prijatelja iz djetinjstva, koji je žele oženiti i koji, uz zdušnu podršku svojih očeva, ne biraju sredstva da sabotiraju konkurente. Problem postaje još veći kada Petra, od svih tih silnih potencijalnih ženika, baci oko na zabranjeno voće – novog graničnog policajca Marka kojeg tumači Filip Juričić.

Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Juričić, Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr)

Jedinstvenu seriju koja uskoro stiže u program Nove TV osmislili su autori Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina. Uloge u novom jesenskom hit projektu Nove TV, osim već navedenih dobili su i glumci Mladen Vulić, Žarko Radić, Martina Stjepanović, Petra Kraljev, Barbara Nola, Asim Ugljen, Zlatan Zuhrić, Lucia Glavich Mandarić, Tijana Pečenčić, Dino Rogić, Nermin Omić, Elvira Aljukić, Marko Braić, Siniša Ružić, Mirko Ilibašić, Petar Puškarić, Žarko Savić, Pavao Medvešek i mnogi drugi vrhunski glumci.

Ne propustite novu seriju ''Na granici'', uskoro na Novoj TV!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene