Novopečeni supružnici

Filipa Hrgovića u Zagrebu dočekala prelijepa supruga Marinela s koje nećete moći skinuti pogled

Filip i Marinela Hrgović (Foto: Instagram) Filip i Marinela Hrgović (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Marinela Hrgović (Foto: Instagram) Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) +0 Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Galerija

Filip Hrgović i supruga Marinela već su godinama u skladnoj vezi, a svoju su ljubav okrunili brakom u lipnju ove godine.

Boksač Filip Hrgović vratio se u Hrvatsku iz Saudijske Arabije gdje je porazio Erica Molinu.

Pogledaj i ovo Filip Hrgović i supruga Marinela - 6 Čestitke! Naš uspješni boksač i njegova lijepa supruga pohvalili su se predivnim vijestima: ''Tim Hrgović se širi!''

A kao i uvijek, Filipa je u zračnoj luci dočekala njegova najveća životna podrška, supruga Marinela, koja je još jednom oduševila svojom pojavom.

U jednostavnoj crnoj kombinaciji hlača i elegantne bluze koju je razbila bež kaputom, pomno sređena i našminkana Marinela nije mogla proći neopaženo, a i Filip je pokazao kako je samo u ringu zvijer, dok je u stvarno životu nježni div ludo zaljubljen u svoju suprugu.

Tako ju je boksač po slijetanju čitavo vrijeme grlio i ljubio, a ona nije skidala veliki osmijeh s lica.

Podsjetimo, Filip i Marinela u vezi su bili 6 godina, a zaručili su se u listopadu 2018. godine. Par se zapravo poznaje još iz djetinjstva jer su odrasli u istoj četvrti u Sesvetama, prvo su se neko vrijeme dopisivali, a zatim počeli i izlaziti.

Par se početkom lipnja vjenčao u župi Svih svetih u Sesvetama, a slavlje je organizirano na ekskluzivnom imanju Luna u Kupinečkom Kraljevcu. Kako su oboje samozatajni, detalji o njihovoj vezi nisu poznati javnosti, a par tu i tamo podijeli fotografije zajedničkih trenutaka na društvenim mrežama.

Ipak, ono što nipošto ne skrivaju jest koliko se vole i koliko su jedno drugome podrška, što su još jednom dokazali osmijesima, poljupcima i zagrljajima u zračnoj luci. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 3 Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 1 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella Hadid (Foto: Instagram) +1 Bella Hadid (Foto: Instagram) Celebrity Izdanje koje ubrzava puls: Prošetala bez srama u prozirnom topu ispod kojeg nije nosila baš ništa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene