Čestitamo!

Odrasli u istoj četvrti: Filip Hrgović zaprosio svoju djevojku koju zna od djetinjstva

Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) +0 Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Galerija

Filip Hrgović zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Marinelu Čaju.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih boksača i prvak svijeta u kategoriji WBC Filip Hrgović, odlučio je zaprositi svoju dugogodišnju djevojku, ekonomisticu  Marinelu Čaju, piše Story.

Pogledaj i ovo Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Kakav dan! Procurili detalji velikog vjenčanja boksača Filipa Hrgovića i njegove dugogodišnje djevojke Marinele

Filip i Marinela ovu vijest nisu demantirali, a dodatno ju je potvrdila fotografija koju je Filip objavio na svom profilu na Instagramu, a koja prikazuje njega i prijatelja iz djetinjstva kojeg oslovljava kumom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip "El Animal" Hrgovic (@filip_hrgovic) on

A  još iz djetinjstva poznaju se Filip i Marinela, jer su naime odrasli u istoj četvrti u Sesvetama. U vezi su više od pet godina, isprva su se počeli spontano dopisivati, a potom i izlaziti.

Baš kao i Filip, Marinela je velika zaljubljenica u sport, trenira odbojku u jednom klubu u Dubravi, a ljubav prema sportu još ih je više zbližila, prenosi Story 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip "El Animal" Hrgovic (@filip_hrgovic) on

"Zna kakav mi je tempo, pa ne inzistira na svojim željama, nego se prilagođava mojim obvezama", izjavio je Filip za Novu TV te otkrio da razmišlja o braku i djeci, ali da prije toga mora ostvariti financijsku stabilnost.

Filipu je osim Marinele njegova obitelj najveća podrška u svemu što radi, iako im nije svejedno što se bavi opasnim sportom. Vjerujemo da ih je vijest o zarukama učinila presretnima te da za Filipa i Marinelu slijedi slatko planiranje najvažnijeg dana u životu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene