U tajnosti

Nitko nije znao: Glumica se razvela još prije dvije godine!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivši zet Rade Šerbedžije otkrio je da su se on i supruga razveli u tajnosti.

U posljednjih nekoliko dana po medijima se provlačila vijest o razvodu srpskog redatelja Filipa Gajića i glumice Lucije Šerbedžije nakon osam godina braka. No, sada se oglasio sam redatelj koji na svom blogu piše da su se on i Lucija razveli još prije dvije godine.

Pogledaj i ovo Lucija Šerbedžija Ostvario joj se san Lucija Šerbedžija sasvim iskreno o svojoj drugoj ljubavi: ''Osjećam se opušteno i nemam nikakvih očekivanja''

Glumica Lucija Šerbedžija se razvodi nakon 8 godina braka?

'Samo jednoj novinarki sam odgovorio ono što je istina: informacija je stara. Lucija i ja smo se rastali prije dvije godine', napisao je Gajić te potvrdio da su on i bivša supruga ostali u prijateljskim odnosima.

'L. i ja smo se upoznali kao djeca u predstavi Ljubiše Ristića 'Oslobođenje Skoplja'. I tada već postali mali prijatelji, pa kasnije i odrasli prijatelji. U toj dugoj fazi prijateljstva jedan dio je zauzela ljubavna i bračna faza. I prošla je. I nastavili smo biti prijatelji. Tajno smo se vjenčali u jednom maslinjaku (...), tajno smo se i rastali, isto kraj tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom', napisao je redatelj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene