Filip Dizdar progovorio o svojoj djevojci Zari Hrvatin


Filip Dizdar ove će nas sezone zabavljati u showu Tvoje lice zvuči poznato. Pripreme su u tijeku, novi spot je vani, a Filip ima posla preko glave i ne nalazi puno vremena da ode u Rijeku gdje živi njegova djevojka Zara Hrvatin.

 

#samo ljubav i sangria

A photo posted by Zara Hrvatin (@zarahrvatin) on


Vezani članci Slika nije dostupna FILIP ODUŠEVIO SVJETSKU ZVIJEZDU Anastacia podijelila njegovu fotografiju Slika nije dostupna SPEKTAKULARNI MATTEO POBIJEDIO "Najbolji si Cetinski, genijalan si!"

'Mogu reći da sam već diplomirao na vezama na daljinu', šali se Filip te nastavlja: 'Najvažnija je komunikacija, to znaju svi koji su ikad imali vezu na daljinu. I iskrenost. I također je važno da onda to vrijeme koje provodimo zajedno bude kvalitetno provedeno vrijeme. Nama zasad sve funkcionira, lijepo nam je. Sada se možda ne viđamo koliko bismo htjeli, ali preko ljeta smo bili puno skupa', otkrio je Filip.

 

#chillychill

A photo posted by Filip Dizdar (@filipdizdar) on

Relacija Zagreb-Rijeka nije tako strašna, a o zajedničkom životu još ne razmišljaju.

'Ma za dva-tri sata sam u Rijeci ili ona u Zagrebu tako da to nije tako strašno na kraju. Zasad sve ovako dobro funkcionira', kaže Filip.

Par je zajedno od sredine prošle godine, no o njihovoj se vezi ne zna baš puno.

'Više volim svoju intimu čuvati za sebe. Ne volim pričati javno o tome jer onda imam osjećaj kao da nam to otima ono 'nešto naše'', kaže Filip.

 

#charging

A photo posted by Filip Dizdar (@filipdizdar) on

Mladi se pjevač kao javna osoba susretao s neistinitim pričama ili glasinama o sebi i svojoj vezi.

'To više smeta mene nego Zaru. Ona je to sve prihvatila i vjeruje mi. Do sada se stvarno nije dogodilo ništa tako strašno ili da je netko izmislio nešto loše pa smo za sada mirni', kaže simpatičan brat Natali Dizdar kojeg jedva čekamo vidjeti u svim ludim transformacijama u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Osim u transformacijama Filipa Dizdara, uživat ćemo i u nevjerojatnim transformacijama Hane Hegedušić, Lane Jurčević, Damira Kedže, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Fila Tilena (Slavena Berića) i Ane Maras Harmander.