vratio se iz New Yorka

Natali Dizdar napušta Hrvatsku? Filip nehotice razotkrio sestrin plan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talentirani Filip Dizdar vratio se iz Amerike u koju bi uskoro mogla odseliti i njegova sestra Natali.

Filip Dizdar nedavno se vratio se iz Amerike. U "obećanoj zemlji" proveo je gotovo tri mjeseca i ispunio svoj veliki san. Na prestižnoj New York Film akademiji završio je screenwriting. "Oduševljen sam. Teško je to sve prepričati u nekoliko rečenica. New York kao grad mi je odličan. Ne znam da li bi se istog trena vratio živjeti tamo, ali jednog dana ga ostavljam kao opciju definitivno. Super je tamo ako si mlad, ako voliš raditi i ako želiš uspjeti. Mislim da ima puno više prilika nego ovdje. Ali nije ni nama toliko loše koliko mislimo", kazao je Filip za SHOWBUZZ.hr.

Pogledaj i ovo Natali Dizdar Svi pogledi bili u njenom pravcu Naša pjevačica u hlačama koje su pridržavale samo trakice i kratkom sakou pokazala goli trbuh, a za ovakav osmijeh ima i lijep razlog!

Teško mu je bilo, priznaje, priviknuti se na njihov stil života. "Mi imamo puno bolju kvalitetu života. Tamo su svi ubrani, svi rade. Živio sam u stanu s četiri cimerice i nisam ih uopće viđao jer su radile non stop. Takav je tamo život", govori mladi glazbenik.

Iako mu je New York ostao u sjajnom sjećanju jednu stvar Amerikancima ne može oprostiti. "U Hrvatskoj smo poprilično slobodniji što se tiče humora. Tamo se ljudi često znaju vrlo lako uvrijediti na humor", kaže Filip koji se i sam našao u nezgodnoj situaciji zbog svoje duhovitosti. "Uvrijedio sam ih i to više puta. Ne želim sad reći uvredu, ali nije to bilo ništa strašno. Jako su osjetljivi i moraš biti jako politički korektan i paziti kako s kim pričaš. Kad bi se mi Europljani skupili zajedno svi smo uvijek komentirali kako nam Amerikanci idu na živce jer se lako uvrijede", otkriva Dizdar.

 

A post shared by Filip Dizdar (@filipdizdar) on

No, preko toga bi im prešao ukoliko bi mu se pružila prilika za posao preko bare. "Imam neke kontakte gore i vratio bih se kad bi dobio posao, no to je sve proces. Još mi je draga Hrvatska", kaže Filip.

Ako mu se jednog dana takva prilika i pruži Filip će imati punu podršku najbližih. "Moji su oduvijek bili prava podrška. I Natali razmišlja o odlasku u Ameriku. Gore ima puno više prilika i sve je dinamičnije, a mene trenutno tu još jako puno stvari veže", kaže Filip.

Na pitanje veže li ga i ljubav Filip nije htio odgovoriti no sudeći prema tajnovitom smiješku čini se da je Filipu procvalo i na ljubavnom planu. O novoj djevojci ne želi govoriti u javnosti, no kada je riječ o planovima za budućnost puno je rječitiji.

"Radim na seriji, imam svoju akademiju koju vodim, radim novu glazbu. Po prvi puta radim kompletno novu produkciju. Skupljam bend koji će svirati te nove stvari koje sam napisao u New Yorku jer sam imao dosta vremena za sebe. To ćemo sad izbacivati narednih mjeseci. Nadam se da će se publici svidjeti nešto malo drugačije", zaključuje talentirani Dizdar. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene