Njegovo isklesano tijelo ostavlja bez daha brojne obožavateljice.


Za hip-hop glazbenikom nove generacije, Slavenom Berićem, poznatijem kao Fil Tilen, uzdišu mnoge žene. Prvo javno priznanje imala je pjevačica Maja Šuput. Nakon što je odgledala nezaboravan plesni, ali i pjevački nastup repera Fil Tilena u showu Tvoje lice zvuči poznato, Maja je ispuštala čudne zvukove tijekom tih trenutaka. Nije to ni malo čudno, jer je Fil nastupao praktički polugol s tijelom poput Apolona, što se Maji, očito, svidjelo.

 

#filtilenizirajse #novatv

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

Vezani članci Slika nije dostupna RAZVALIO KAO NIKADA! Pogledajte nastup koji mu je osigurao zasluženi trijumf Slika nije dostupna Hoće li Ana nadmašiti Pink? Hoće li Hana oduševiti Danijelu?

"Bio je zaista uvjerljiv. Ima nekakvu čudnu energiju, malo jaču nego ostali kandidati. To se vidi u njegovim očima. Njegov nastup je prštao od seksepila. Bilo je dosta interesantno za gledati'', priznala je nedavno Maja.

Fil Tilen pokazao je da odlično izgleda, bilo kao muškarac, ali i kao žena. Njegova nevjerojatna transformacija u pjevačicu Indiru sve je ostavila bez daha. Fil je pokazao svoje duge noge i seksi plesačke pokrete kojima je oduševio pjevačicu Colonie. Pravi je komad, nema sumnje.

 

Jutros je hladno... ali čovjek se snađe... ugodan vam dan

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

Dokaz tome su i njegove fotke na Instagramu. Pregršt golišavih slika na kojima se može vidjeti njegovo isklesano tijelo sigurno ostavlja bez daha brojne obožavateljice poznatog repera. 

No, osim dobrog tijela, Fil ima i dobar smisao za humor. Nakon što se tako nedavno Fil Tilenu putem društvnih mreža javio King Africa koji je pohvalio njegov nastup, reper ga je osobno nazvao i pozvao na ćevape. Naravno, bila je to velika šala našeg repera. I na kraju što reći za Fila osim da ima dobar smisao za humor, dobro tijelo, glas i stas..pa koja majka ga ne bi htjela za zeta.

 

Prije spavanja samo lagani obroci... :)

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on