Njegovo isklesano tijelo ostavlja bez daha brojne obožavateljice.


Za hip-hop glazbenikom nove generacije, Slavenom Berićem, poznatijem kao Fil Tilen, uzdišu mnoge žene. Prvo javno priznanje imala je pjevačica Maja Šuput. Nakon što je odgledala nezaboravan plesni, ali i pjevački nastup repera Fil Tilena u showu Tvoje lice zvuči poznato, Maja je ispuštala čudne zvukove tijekom tih trenutaka. Nije to ni malo čudno, jer je Fil nastupao praktički polugol s tijelom poput Apolona, što se Maji, očito, svidjelo.

 

#filtilenizirajse #novatv

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

Vezani članci Marko Braić Izazovi kojih se boje: ''Ne mogu ni zamisliti depilaciju, hodanje u štkilama, pa stezanje nekim korzetom'' Žiri showa Tvoje lice zvuči poznato Novi žiri showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ima važnu poruku za gledatelje, pogledajte o čemu je riječ!

"Bio je zaista uvjerljiv. Ima nekakvu čudnu energiju, malo jaču nego ostali kandidati. To se vidi u njegovim očima. Njegov nastup je prštao od seksepila. Bilo je dosta interesantno za gledati'', priznala je nedavno Maja.

Fil Tilen pokazao je da odlično izgleda, bilo kao muškarac, ali i kao žena. Njegova nevjerojatna transformacija u pjevačicu Indiru sve je ostavila bez daha. Fil je pokazao svoje duge noge i seksi plesačke pokrete kojima je oduševio pjevačicu Colonie. Pravi je komad, nema sumnje.

 

Jutros je hladno... ali čovjek se snađe... ugodan vam dan

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

Dokaz tome su i njegove fotke na Instagramu. Pregršt golišavih slika na kojima se može vidjeti njegovo isklesano tijelo sigurno ostavlja bez daha brojne obožavateljice poznatog repera. 

No, osim dobrog tijela, Fil ima i dobar smisao za humor. Nakon što se tako nedavno Fil Tilenu putem društvnih mreža javio King Africa koji je pohvalio njegov nastup, reper ga je osobno nazvao i pozvao na ćevape. Naravno, bila je to velika šala našeg repera. I na kraju što reći za Fila osim da ima dobar smisao za humor, dobro tijelo, glas i stas..pa koja majka ga ne bi htjela za zeta.

 

Prije spavanja samo lagani obroci... :)

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on