Brazilski model i glumica Fernanda Lima uvijek je privlačila pažnju muškog spola no danas se svojim savršenim likom nametnula pripadnicima jačeg spola diljem svijeta. I to zahvaljujući najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu - nogometu!


36-godišnja Brazilka Fernanda Lima jedna je od voditeljica izvlačenja ždrijeba skupina za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati iduće godine u Brazilu. Mora se priznati kako je Fernanda cijelo vrijeme izvlačenja bila u centru pažnje i na trenutak postala fokus cijelog svijeta.

Vezani članci Požar u Amazoni (Foto: AFP) Brazil odbio pomoć G7 u gašenju požara u Amazoniji: "Novac upotrijebite za pošumljavanje Europe" Snimke iz svemira požara u Amazoni (Foto: NASA) Brazilski vojni zrakoplovi spašavaju "pluća Zemlje"

ŽDRIJEB skupina Svjetskog prvenstva: Izvučeni nositelji

Ova lijepa žena majka je dvoje djece koje ima sa suprugom, također modelom i glumcem, 33-godišnjim Rodrigom Hilbertom. A unatoč njezinom izgledu, nije riječ samo o još jednom lijepom licu već o ženi koja ima bogato voditeljsko iskustvo.

Lima je još 2010. godine vodila svečanu ceremoniju predstavljanja simbola Svjetskog prvenstva 2014. godine. Vodila je i ostale službene manifestacije vezane uz ovo veliko nogometno natjecanje koje će se iduće godine održati u njezinom rodnom Brazilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook