Felicity Huffman i Lori Loughlin suočavaju se s mogućim kaznama zatvora za sudjelovanje u skandalu s upisima svoje djece na prestižna sveučilišta.

Galerija


Američka glumica Felicity Huffman priznala je krivnju za umiješanost u skandal s plaćanjem mita za upise svoje djece na fakultet, inače najvećeg takvog skandala u američkoj povijesti. Zbog toga joj prijeti kazna zatvora u trajanju od čak 20 godina!

Vezani članci Policija zaustavlja/ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Nema milosti: Još jedan uporni ponavljač teških prometnih prekršaja "spremljen" u zatvor Darko Kovačević Daruvarac (Foto: Arhiva/Dino Stanin/PIXSELL) Uskoro iza rešetaka: Daruvarcu uručeno rješenje o upućivanju na odsluženje kazne

Felicity je samo jedna od ukupno 50 osoba protiv kojih su podignute optužnice, među kojima su dobrostojeći roditelji i sportski treneri. Obzirom na to da je priznala krivnju tužitelji će predložiti manju kaznu pa tako postoji mogućnost da će dobiti godinu dana uvjetne kazne i novčanu kaznu od 20 tisuća dolara. 

"U potpunosti prihvaćam svoju krivnju i s dubokim žaljenjem i sramom zbog onoga što sam učinila, prihvaćam punu odgovornost za svoje postupke. Sramim se boli koju sam prouzročila svojoj kćeri, obitelji, prijateljima, kolegama i obrazovnoj zajednici. Želim se ispričati svima, a posebno učenicima koji svaki dan naporno rade kako bi se upisali na sveučilišta i njihovim roditeljima koji uz ogromne žrtve daju iskrenu podršku svojoj djeci"", stoji u službenoj glumičinoj izjavi. 

Podsjećamo, Felicity nije jedina glumica na tom popisu. U skandal je upletena i zvijezda popularne serije iz 80-godina "Puna kuća" Lori Loughlin i njezin suprug, modni dizajner Mossimo Giannulli.

Oni krivnju zasad nisu priznali, a navodno su platili iznos od 500 tisuća dolara kako bi zaobišli sustav i osigurali mjesta svojoj djeci na najboljim američkim sveučilištima, piše Daily Mail

Prema pisanju TMZ-a obzirom na uplaćeni iznos u slučaju nagodbe, njihova zatvorska kazna iznosit će između dvije i dvije i pol godine.

Miljenik žena s 46 godina prošetao u minijaturnim kupaćima pa pokazao nevjerojatne mišiće i top-formu