Prerani oproštaj

Smijala se, no bila je u depresiji: Kolega Nede Arnerić progovorio o njezinim posljednjim mjesecima i borbi s tugom

neda arnerić in magazin - 1 neda arnerić in magazin - 1 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju neda arnerić in magazin - 1 Milena Dravić, Neda Arnerić (FOTO: FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Galerija

Neda Arnerić preminula je u 67. godini života, a s njom su se oprostili brojni kolege i prijatelji, među kojima je i Feđa Stojanović koji je progovorio o njezinoj borbi s depresijom.

Slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini u svom domu na Vračaru, a brojni njezini kolege pozdravili su se s njom.

Pogledaj i ovo showbuzz bio je lud za njom Preminula glumica koja je legendarnog kolegu izvukla iz pakla ovisnosti, zajedno su proveli 20 godina

Među njima je Feđa Stojanović koji je potvrdio kako se glumica posljednjih godina borila s teškom depresijom u koju je pala nakon smrti voljenog supruga doktora Milorada Mešterovića s kojim je provela gotovo četiri desetljeća.

Podsjetimo, Milorada je upoznala davne 1981. godine nakon jedne svoje predstave, a paru je bila dovoljna večera da shvate kako su stvoreni jedno za drugo. Nekoliko dana kasnije uselili su zajedno, a ubrzo je uslijedilo i vjenčanje. "Toliko sam sretna što smo izgurali sve zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo najveći prijatelji", zaključila je za života o Miloradu legendarna glumica.

Milorad ju je napustio u prosincu 2018. godine nakon borbe s teškom bolešću, no za njegovu smrt javnost je saznala u siječnju 2019. godine, jer je glumica o tome obavijestila samo najbliže prijatelje kojima je tada iskreno priznala i kako se jako teško nosi s gubitkom, što je potvrdio i sam Feđa.

"U posljednjih nekoliko godina najviše ju je pogodila prvo bolest supruga, a onda i njegova smrt. Iskreno rečeno, dolazila je rjeđe do dobrih raspoloženje, često je bila u depresijama", započeo je za srpski Kurir.

"Često mi je pričala kako je pod lijekovima, da ide kod psihijatra. Depresija je bila zlo u njenom životu. Imala je takav život, a najveći problem je bio taj što je preskočila mnoge faze u svom životu. Nije imala djetinjstvo, kao djevojka nije izlazila, već je puno snimala i radila, a na čovjeka to ostavi posljedice, što je i sama znala govoriti."

Ipak, Stojanović tvrdi kako je tijekom njihovog posljednjeg razgovora stekao dojam da joj je raspoloženje bolje i to zahvaljujući putovanju u daleku Indiju.

"Prije mjesec dana smo gostovali, vidio sam da se oporavila. Nije bila baš ona stara Neda, ali se vidjelo da ide na bolje. Rekla mi je da to zato što je išla u Indiju na proputovanje gdje je provela mjesec i pol. Poslije toga je otišla u Austriju na skijanje, jer tamo ima neki manji stančić. Čuli smo se i pitam je ja kako si? Tada mi je rekla: 'Nije onako kako sam očekivala, ali sam se oporavila, tu su mi prijatelji, ne mogu pričati. Čujemo se...' Nikad se poslije toga nismo čuli", zaključio je glumac. 

Podsjetimo, legendarna glumica hitno je prebačena u bolnicu u veljači 2019. godine. Navodno je glumicu tada brat pokušao nekoliko puta dobiti na telefon, no nije se javljala. On je zatim pozvao bravara koji je obio bravu na njezinim vratima.

Glumicu su tada zatekli na podu u onesviještenom stanju, a pored nje su pronađeni lijekovi, zbog čega se sumnjalo na pokušaj samoubojstva.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Neda Arnerić, Miran Kurspahić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Neda Arnerić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Celebrity Preminula glumica 37 godina je voljela jednog muškarca s kojim se uselila nekoliko dana nakon fatalnog susreta

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.

Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.

Broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danm od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene