Holivudska glumica Faye Dunaway ostala je bez uloge u kazališnoj predstavi "Tea At Five".

Galerija


Na Broadwayju je bilo jako burno.

Vezani članci Slika nije dostupna Čudo s Broadwaya stiže u Zagreb: Režira ga čelnik legendarnog nogometnog kluba Slika nije dostupna Spektakl s Broadwaya u Hrvatskoj! "Mačke" oduševile Zagrepčane

78-godišnja holivudska glumica Faye Dunaway ostala je bez uloge u kazališnoj predstavi "Tea At Five" u kojoj je tumačila lik legendarne glumice Katherine Hepburn.

Filmska diva Hepburn bila je poznata po otmjenosti, ali i žestini koju itekako ima i Dunaway, čak i u osmom desetljeću.

Naime, glumicu je cijela kazališna ekipa optužila za vrlo bahato i neprijateljsko ponašanje, a dotična je otišla i korak dalje te udarila ženu koja joj je jednom prilikom pokušala namjestiti periku. Glumica se konstantno svađala s ostatkom ekipe, a neki su njezino ponašanje opisali kao "zabrinjavajuće i opasno", pišu američki mediji.

Dunaway je tijekom proba često vrijeđala ostale kolege, a neki su se kasnije izjasnili kako su strahovali za svoju sigurnost.

Osim toga, plavokosa glumica često je znala kasniti na probe i po dva sata, slati ljutite poruke zaposlenicima, čak i u gluha doba noći, a tražila je i od ostalih da ne nose bijelu odjeću, jer ne voli tu boju.

Što je još zanimljivije, u predstavi je trebala glumiti samo ona, pa će sada cijeli projekt morati pričekati dok se ne nađe njezina zamjena.

No, ostatak ekipe zasigurno je tu vijest dočekao s oduševljenjem. 

Ella odbrusila ženi koja je pokušala uvrijediti njezina muža: "Ne spavaš ti s njim i dobar je u krevetu"