Fashion Week

Opa Mirna! U prozirnoj crnoj košuljici plijenila pažnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modni događaj okupio je mnoge poznate Hrvatice. I dok neke češće viđamo na društvenim događanjima, neke poput Mirne Berend sinoć su ugodno iznenadile.

Nije se mogla pronaći niti jedno slobodno mjesto na trećoj večeri Fashion Weeka Zagreb, pa su tako prvi redovi bili potpuno ispunjeni nizom poznatih lica poput Marije Cvitanović, Vanje Mamić, Mirne Berend, Tihane Harapin Zalepugin, Nevena Ciganovića, Amira Kazića Lea, Ivane Delač Đolo, Ronalda Brausa, Nade Abrus, Ane Gruice, Ivice Skoke, Zorana Aragovića, Žanamari koja je iz prvog reda pratila nastup svog zaručnika manekena Marija Perčića i mnogih drugih.

Pogledaj i ovo showbuzz Fashion Week FOTO Severina kao lutkica u plavom, Anica u seksi mrežastim čarapama

Nepredvidiva Ivana Popović otvorila je reviju svojim modnim performansom i vrlo nosivom ženstvenom kolekcijom finih tkanina iz Svijeta tkanine kojom je oduševila mnogobrojne dame, Iggy Popović proslavio je 20 godina rada vraćajući nas u lude osamdesete uz nakit Mirne Berend, Simone Manojlović prikazala je svoj savršeni minimalizam uz dozu otkačenosti, a vrhunska umjetnica Ana Kujundžić oduševila je svojom maštovitom kolekcijom.

>> Sve zvijezde htjele su vidjeli reviju Lane Biondić na Fashion Weeku!

Britanski dizajneri, Tramp in Disguise koji su na DFWZ-u po drugi puta i vrlo originalni brand Phannatiq, donijeli su nam nezaboravne trenutke i dočarali urbanu atmosferu London Fashion Weeka te prikazali njegovu avangardnu srž sa svojim savršenim i detaljno osmišljenim kolekcijama i stylinzima.

Večer se nastavila dugo u noć s after partyjem „FRIDAY HEDONISM presents: Official Dreft Fashion Week Party“ u The Roomu u kojem su uz uzvanike DFWZ-a tulumarili i domaći i strani dizajneri i mnogobrojni manekeni.

Završna večer Fashion Weeka Zagreb započinje večeras u 20 sati u Hypo centru i ponovno na piste dovodi domaće i strane dizajnere koji nas zasigurno neće razočarati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene