Tjedan mode

Slatka šaputanja: Kemija između glumice i 12 godina mlađeg pjevača?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Počeo je londonski tjedan mode, a u prvim redovima uz slavnu Annu Wintour našli su se i Harry Styles te Sienna Miller koji su svojim hihotanjima i šaputanjima privukli pažnju brojnih posjetitelja.

Glumac Harry Styles zajedno sa Siennom Miller tijekom ovog tjedna našao se u prvom redu revije Burberryja na londonskom Fashion Weeku.

Pogledaj i ovo Bianca Censori i Kanye West A tek kad se okrenula... Raskošne je grudi malo sakrila, ali je pokazala sve ostalo, neukusni prizori nikoga nisu ostavili ravnodušnim!

Sienna i 12 godina mlađi pjevač tijekom cijele revije su međusobno šaputali i smijuljili se, a to nije promaklo ni brojnim posjetiteljima koji su se našli na reviji, piše britanski Daily Mail.

Ipak, valja podsjetiti kako je Sienna Miller zaručena s glumcem Tomom Sturridgeom, a Harry navodno hoda s manekenkom Carom Delevingne koja je nosila Burberryjevu reviju.

>> Stjepan Hauser iz 2Cellosa pozirao s članom benda One Direction Harryem Stylesom

Već tradiconalno najveći broj zvijezda na londonski tjedan mode privlači upravo revija Burberryja. U prvim redovima od Anne Wintour do spomenutog Harryja Stylesa, a na pisti trenutačno jedna od najtraženijih manekenki Cara Delevingne.

'Ovo je oduvijek bio tradicionalan britanski brand. Njihov kaput možete nositi godinama i dalje izgleda dobro', otkrio je Harry dok je bio na Burberry reviji.

Odabranim gostima slavni dizajner cipela Manolo Blahnik predstavio je novu kolekciju mračnih predmeta želja svake žene.

Potpetice s raznim ukrasima, sandale s cvjetnim detaljima, Blahnik priznaje - bez obzira na krizu salonke i polusandale uvijek se najbolje prodaju.

'Salonka je ono što se uvijek prodaje bez obzira na sve. Jer je uistinu možete nositi cijeli dan i cijelu noć bez promjene cipele, bez odlaska kući i komplikacija. A neke žene žele da im onda te cipele budu malo ukrašene ili nečim našivene ili da imaju print. Najpopularnije su svakako polusandale i salonke', otkriva slavni dizajner.

A londonski tjedan mode bio je i prigoda za promociju modnog dokumentarca Mademoiselle C - o nekadašnjoj legendarnoj urednici francuskog Voguea Carine Roitfeld. Dokumentarac prati Carine pri selidbi u New York i osnivanju vlastitog modnog magazina.

'U filmu je toliko plesa, trčanja, bila sam vrlo iznenađena gledajući se iz druge perspektive. Nikad ne možete biti zadovoljni sobom na ekranu, uvijek komentirate - kakva mi je to kosa, što sam to učinila, ali ako sve to zanemarim, mislim da smo napravili dobar film', kaže Carine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene