Farrah Abraham odjenula je haljinu ispod koje nije nosila gaćice.

Galerija


Reality zvijezda Farrah Abraham pojavila se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji, u cvjetnoj haljini ispod koje nije nosila gaćice pa je uspjela pokazati i više nego je trebala.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput se popela na ljestve i zablistala u haljini s prorezom do boka: "Penjanje ti divno stoji" Beyonce (Foto: Instagram) Bujnim poprsjem i prorezom do struka odgovorila na hejterske komentare i kritike zbog težine

28-godišnja Farrah odjenula je cvjetnu haljinu visokog proreza, ispod koje nije nosila donje rublje što je svima okupljenima zapelo za oko, međutim čini se kako to nju nije previše zabrinjavalo. Jednu od fotografija objavila je i na svom profilu na Instagramu.

U Veneciju je stigla u pratnji 10-godišnje kćeri Sophije, a kako se provode možemo vidjeti na njezinom profilu na Instagramu gdje je prati 2 miljuna obožavatelja.

Inače, Farrah je problema s kreacijom na crvenom tepihu imala i na prošlogodišnjem festivalu u Cannesu kada je također zahvaljujući visokom prorezu pokazala više nego je trebala. Mediji su tada pisali kako je to namjerno učinila samo kako bi privukla dodatnu pažnju.

"To je nešto što su novinari izmislili. Bili smo u predvorju i u jednom trenutku sam morala požuriti, a imala sam veliku haljinu i prorez se jednostavno pomaknuo. Iskreno, nitko mi nije ni rekao da se to dogodilo", izjavila je bila za magazin People.

Farrah se proslavila nakon sudjelovanja u reality showu "The Teen Mom star", nakon čega je objavila memoare "My Teenage Dream Ended" i s kćeri putuje diljem svijeta.

Rita se fotografirala s hrvatskom zastavom i nakon koncerta napustila zemlju: "Volim vas!"