To joj je bila želja

Farmerica Sanja najviše žali zbog jedne stvari: ''Uniforma i taj način života uvijek su mi bili privlačni''

Sanja Farma Sanja Farma Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja i Kristina Sanja Farma Sanja Farma Sanja Farma Sanja Emm Sanja Emm Sanja Emm +0 Sanja Emm Galerija

50-godišnja Sanja Emm iz Ivanić Grada veseli se novim avanturama koje je očekuju u showu "Farma", a kaže kako je cijela njezina obitelj uz nju.

Njegovateljica Sanja Emm (50), ujedno i voditeljica KUD-a, prvi se put odlučila za sudjelovanje u nekom reality showu. Ranije je već bila dijelom "Farme" u gradu u kojem živi, no u drugoj ulozi, a dok je gledatelji sada prate u showu "Farma" i pomalo je upoznaju, mi donosimo neke detalje koje nam je sama ispričala ususret ulasku u reality. 

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Za sebe smatra da je osoba koja se brzo prilagođava ljudima, ali preferira ljude veselog duha, nasmijane i optimiste. Prisjetila se svoga iskustva s "Farme" u Kloštru Ivaniću. "Stekla sam nove prijatelje, uživala u radu sa njima, naučila ih ono u čemu ja najviše uživam, a to je pjesma i ples i bila sam presretna kad sam vidjela njih da se vesele mom dolasku", kaže Sanja te je otkrila i tajnu dugog braka, obzirom da je za svog supruga udana već 32 godine.

"Tajna dugog braka je pusti ženi da o svemu odlučuje", našalila se na svoj račun te je komentirala svoj odnos s djecom, ali i zašto se odlučila na profesiju s kojom se danas bavi. "Kada su djeca odrasla shvatila sam da im nisam više toliko potrebna u svakodnevnim aktivnostima, mada sam uvijek uz njih i njima na raspolaganju, odlučila sam početi raditi. U struci nisam nikad radila i ovo zanimanje njegovateljice mi je bilo dobro rješenje, jer suosjećam sa ljudima kojima je potrebna posebna pomoć. Mislim da im ja to jako dobro pružam, a nastojim ih i raspoložiti uz malo pjesme. Najviše žalim za tim što nisam postala policajka, jer sam to oduvijek željela. Moj tata je bio policajac i moj djed po majčinoj strani također. Tako da su mi uniforma i taj stil života bili privlačni. Ali, kad si mlad brzo se odlučuješ u nekim situacijama pa sam se tako i ja zaljubila, udala, došao je rat pa nisam razmišljala o upisivanju više škole za policajce (prije nije bila mogućnost upisa žena u srednju policijsku školu), došla su djeca i život je krenuo u nekom drugom smjeru", iskrena je Sanja te dodaje kako ju obitelj dobro poznaje te znaju da kada nešto odluči, od toga ne odustaje. "Svi su uz mene", rekla je o svom sudjelovanju u "Farmi".

Od iskustva na "Farmi" ne očekuje neke velike promjene u svom životu, no veseli se svemu što će naučiti, a to dosad nije imala priliku. "Najviše se veselim upoznavanju novih ljudi, lijepom druženju uz glazbu i ples", kaže Sanja. "Od ostalih kandidata očekujem da ovaj izazov u koji ulazimo ne gledaju samo kroz novac, nego da nam ti dani budu ispunjeni smijeh, zabavom, stvaranjem lijepih uspomena", komentirala je i svoje buduće kolege iz showa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene