Ova je iskusnija

Ljubav farmera Damira i Lare se ugasila! ''Našao sam stariju, ozbiljniju i iskusniju ženu!"

Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Privatni album) Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Privatni album) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Privatni album) Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Privatni album) Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Privatni album) Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Dnevnik.hr) Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Damir Toplek u posljednjoj je Farmi bio u vezi s Larom Đunđuš, a otkio nam je što se dogodilo s njihovom ljubavi.

Damir Toplek i Lara Đunđuš bili su ljubavni par koji su zajedno uživali u čarima reality showa Farma. O njihovoj su ljubavi svi pričali, a sve je izgledalo kao da će potrajati vječno.

Pogledaj i ovo showbuzz Farma LJUBAV PRESUDILA Damir napustio Farmu, Igor svojevoljno izašao!

Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Dnevnik.hr) Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Dnevnik.hr)

Ipak, njihova ljubav već je odavno ugašena. ''Nismo više zajedno. Sve bilo lijepo, ali šest mjeseci nakon Farme smo raskinuli. Jednostavno više to nije funkcioniralo. Ne čujemo se više. Ona, koliko znam, živi i radi u Austriji ili Njemačkoj. Koliko sam upoznat tamo ima novog dečka'', otkrio je Damir koji nas je iznenadio kada nam je ispričao da je raskinuo s Larom.

Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Privatni album) Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Privatni album)

Kako se čini, izgleda da je izolacija njihovoj ljubavi ipak više odgovarala nego sloboda. ''Na Farmi je zaista sve bilo super. Vanjski svijet nas je razdvojio, nestalo je ljubavi. Ona je ipak bila puno mlađa od mene, čak 19 godina. Ja sam vam i malo otkačen pa je možda i to smetalo'', priznaje Damir što bi mogao biti razlog prekida, no istovremeno priznaje i kako opet ljubi.

Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Privatni album) Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Privatni album)

''Da, da, ja vam opet imam simpatiju. Ona nije mlađa od mene, već starija te ju nastojim osvojiti", otkrio nam je Damir.

Damir trenutno radi u jednoj strojarskoj tvrtki, no još samo kratko jer vraća se uskoro u bivšu tvrtku. Danas se ne bi prijavio na Farmu jer mu je život posložen i zanimljiv, ali sretan je da je bogatiji za to iskustvo.

Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Dnevnik.hr) Damir Toplek, Lara Đunđuš (FOTO: Dnevnik.hr)

"Lara je super cura, draga, velikog srca. S njom uvijek možeš popričati i ima nevjerojatnu energiju. Volio bih da je najsretnija cura na svijetu jer je to zaslužila... Naravno da mi je žao što je ovako završilo, a činilo se idealno na početku. I još uvijek mi je u srcu", zaključuje Damir.

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene