Sve je rekla

Maja bez dlake na jeziku: Nakon izlaska s Farme otkrila tko igra prljavo te ima li na imanju ljubavi

Maja Milišić (Foto: IN Magazin) - 2 Maja Milišić (Foto: IN Magazin) - 2 In Magazin 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Milišić (Foto: PR) Maja Milišić i Roberto Levak (Foto: PR) Maja Milišić (Foto: PR) Maja Milišić (Foto: PR) Maja Milisic Farma (Foto: PR) Maja Milisic Farma (Foto: PR) Maja Milisic Farma (Foto: PR) Maja Milisic Farma (Foto: PR) Maja Milišić (Foto: IN Magazin) - 4 Maja Milišić (Foto: IN Magazin) - 3 +1 Maja Milišić (Foto: IN Magazin) - 2 Galerija

Teške riječi i niski udarci, a posebno prljava igra, obilježili su protekli tjedan na Farmi. Nakon što je u areni, kao svoju suparnicu postavio Maju Milišić, Matej je na sebe navukao bijes njezina klana. Maja nas je upozorila kako će nakon njezina izlaska s imanja početi prava igra u kojoj se neće birati sredstva.

Ne uživaju svi na Farmi u seoskoj idili, kao što nisu radi nje očito ušli u show. Matej se tako zaželio malo dramatizacije pa je u areni kao svoju duelisticu odabrao Maju i navukao na sebe bijes cijelog suparničkog klana.

Pogledaj i ovo Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Korak do pobjede Teško je, ali pokušavaju biti što hladniji i smireniji: Juricu i Sašu čeka posljednji dvoboj

''Nije igrao fer nego je igrao prljavo, ali sad što je tražio to će dobit on i njegova ekipa. Razočarana sam jer me muški odabrao za duel, tužna sam jer mi nedostaje moja ekipa'', kazala je Maja Milišić.

Maja Milišić (Foto: IN Magazin) - 2 Maja Milišić (Foto: IN Magazin) - 2 Foto: In Magazin

Polako razbijanje prijateljstava, unošenje kaosa i igranje tuđim strpljenjem, taktika je koja zasad Mateju uspijeva, iako sukobi na imanju postaju sve žešći.

''Mislim da sad tek kreće ona prava igra jer svi su sad rekli Mateju da neka se drži svog klana i sad se tek dijelimo na dva klana, nakon što sam ja ispala i zaprijetili su im se što su tražili to će sad dobiti, znači prljavu igru i idemo onda tako udarat gdje najviše boli i gdje je netko najslabiji'', govori bivša farmerica.

Maja Milisic Farma (Foto: PR) Maja Milisic Farma (Foto: PR) Foto: PR

Uz sve sukobe i probleme s hranom, Farmere je uspjela zahvatiti i ljubavna groznica pa se slatka došaptavanja i ljubavne drame iz tjedna u tjedan zahuktavaju.

''Definitivno ima iskrica na farmi, to je očito, e sad tko se tu kome sviđa, tko je s kim, pojma nemam, ali vjerujem da neki rade sa srcem, nekima je to možda samo igra, a neki traže nekakav oslonac'', priznala je.

Kakva god čija igra bila, prema Majinu predviđanju, u finale ulaze samo muškarci. Hoće li ljubav preživjeti borbu za finale i hoće li Matejeva taktika biti pogubna upravo za njega, ostaje vidjeti, no jedno je sigurno, igra je dobila novi smjer.

Maja Milisic Farma (Foto: PR) Maja Milisic Farma (Foto: PR) Foto: PR

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene