Lindsay i Charlie snimljeni su kako se zajedno zabavljaju, upadaju u probleme sa zakonom i naposljetku završe kao glavna vijest u medijima.


Tijekom ovog tjedna napokon je emitirana televizijska epizoda serije 'Anger Management' Charlieja Sheena u kojoj se pojavljuje Lindsay Lohan kao - Lindsay Lohan.

>> Priznanje u suzama: 'Opet idem na odvikavanje'

Vezani članci Scena iz serije Ginny & Georgia Neobična priča o majci i kćeri srušila je rekord koji je dosad držao kontroverzni "Tiger King", svi su se iznenadili Slika nije dostupna NJIHOVI MRAČNI TRENUCI Živjeli su na rubu života i skoro ga izgubili

U ovoj epizodi Lindsay i Charlie ismijavaju scene iz stvarnog života - nihovo zajedničko loše javno ponašanje, alkoholiziranje i drogiranje, a s Lindsay su otišli i stepenicu dalje pa su 'protresli' i teme poput njezinog uhićenja, boravka u zatvoru, rehabilitacije i suđenja, a palo je i nekoliko pusica!

Niz zanimljivih scena slaže se odmah nakon početka epizode u kojoj Lindsay dolazi kod Charlieja tražiti pomoć za svoje probleme i savladavanje bijesa da bi prestala piti i ponašati se neprimjereno.

Međutim, u jednom trenutku njih dvoje završe zajedno u krevetu seksajući se, ali i na naslovnicama medija kao glavna vijest u 'zajedničkom drogiranju'.

Parodija se vrti oko njihovih 'bijelih noseva' i stranice TNZ (po portalu TMZ) koji 'ekskluzivno' objavljuje snimke uhvaćenih glumaca u uzimanju kokaina. Naravno, Charlie i Lindsay samo su jeli krafne sa šećerom... I još mogo, mnogo toga!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook