Khloe Kardashian nikada nije priznala da je bila na operaciji nosa, no oštro oko njezinih obožavatelja primijetilo je razlike u fotkama otprije dvije godine.

Galerija


"Šefica" klana Kardashian-Jenner, Kris Jenner, na Instagramu je objavila prisnu fotografiju sa svojom kćeri Khloe, a jedan detalj mnogima je ukrao pažnju. Kris i Khloe imaju zanimljivo slične profile, što je njihovim pratiteljima dalo povoda da ponovno pokrenu glasine o plastičnim operacijama kojima se podvrgnula sestra Kardashian.

Vezani članci Kourtney Kardashian Svi ljubavni brodolomi najpoznatije reality obitelji: Kim treći put izlazi iz bračne luke, a turbulentno je i u ostatku obitelji Khloe i Kourtney Kardashian Kardashianka otkrila da je pozitivna na koronavirus pa poslala poruku iz kreveta: "Samo ću vam reći da je ovo stvarno"

36-godišnja Khloe nikada nije priznala da je bila na operaciji nosa, ali obožavatelji su primijetili da njezin nos izgleda znatno drugačije sada nego na fotografijama otprije dvije godine. Kris je svoju kćer nagovarala na tu operaciju dugi niz godina, još otkad je Khloe imala tek devet godina.

"Moja kćer. Najsnažnija osoba koju poznajem. Prelijepa si izvana i iznutra, neustrašiva si i drugim ljudima daješ do znanja da su voljeni. Najbolja si majka koju znam", stoji između ostalog u opisu fotografija koje je Kris objavila u sklopu jedne kampanje. Khloe joj nije ostala dužna te joj je u komentarima napisala sličan izljev ljubavi. "Moja si zvijezda vodilja, moj idol, mentor, moja kraljica i najbolja prijateljica", odgovorila joj je Khloe. Pratitelji su im između ostalog napisali i da svakoga dana sve više nalikuju jedna drugoj.

Inače, Khloe se posljednjih nekoliko godina nalazi na udaru kritika zbog drastičnih promjena izgleda i često ju kritiziraju da se previše fotošopira, da je bila na previše estetskih tretmana i da nije iskrena prema svojim obožavateljima.

Atraktivne Srpkinje razvalile pozornicu na drugoj probi za Eurosong, šuška se i da je jedna od njih među natjecateljima našla dečka

Seksi pojavom prije 35 godina zaludjela je čitav svijet, a evo kako danas izgleda ljepotica poznata po atraktivnom spotu!