Udala se u tajnosti?

Fotkom u vjenčanici potaknula glasine o udaji, dodatno ih rasplamsao komentar obitelji njezina odabranika

Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: Profimedia) +0 Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Galerija

Taylor Swift najavila je svoj novi album fotografijom na kojoj nosi vjenčanicu, zbog koje njezini obožavatelji misle da se udala za Joea Alwyna.

Pjevačica Taylor Swift (30) ovog je tjedna iznenadila obožavatelje novim albumom "Evermore", koji je izbacila u četvrtak u ponoć, a jedna od fotografija kojima ga je na Instagramu najavila rasplamsala je glasine o vjenčanju.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Pjevačica je pozirala u haljini koja nalikuje vjenčanici, zbog čega su mnogi njezini obožavatelji, koji su navikli na tajne poruke u njezinim spotovima i pjesmama, zaključili da se udala za glumca Joea Alwyna (29), s kojim je u vezi od 2016. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Haljina službeno nije vjenčanica, a radi se o kreaciji brenda Zimmermann, prenosi Daily Mail.

No to nije ušutkalo glasine, a dodatno ih je rasplamsao i komentar člana njegove obitelji za MailOnline.

"Žao mi je, ali neću reći ništa", kazao je kroz smijeh, što su mnogi obožavatelji pjevačice shvatili kao potvrdu njihovih nagađanja.

Neki fanovi otišli su i korak dalje pa su na Twitteru zaključili kako par ima tajnu kćer imena Willow, što je naziv jedne od pjesama na Taylorinu novom albumu.

Inače, ovo nije prvi put da obožavatelji pjevačice vade zaključke o njezinoj vezi s Alwynom na temelju njezinih pjesama. Početkom mjeseca potaknula je glasine o zarukama reizdanjem svoje pjesme "Love Story", u kojoj je promijenila dio teksta.

Stih "samo reci da" zamijenila je s "rekao si da", što su mnogi fanovi shvatili kao potvrdu njezinih zaruka s Joeom, dok se sada i to povezuje s glasinama o vjenčanju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty) Michelle Rodriguez Cara Delevingne (Foto: Getty) +0 Michelle Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Malo tko bi rekao da ima 42 godine: Iskoristila trenutak da se presvuče na parkingu kad je mislila da ju nitko ne gleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene