OSTAVLJAJU CVIJEĆE

Ožalošćeni fanovi opraštaju se od Kirka Douglasa na Stazi slavnih: "Svi smo mi Spartak!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obožavatelji glumačkog velikana Kirka Douglasa opraštaju se od njega ostavljajući mu cvijeće na Holivudskoj stazi slavnih i tuguju u tišini.

Kirk Douglas svoju je zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih dobio 1960., a njegovi se obožavatelji upravo na tome mjestu opraštaju od njega nakon što je u srijedu preminuo u 104. godini.

Pogledaj i ovo Kirk i Michael Douglas Nema ga u oporuci Michaelu Douglasu od očeva bogatstva neće ostati ništa, 61 milijun dolara pripast će drugima

To je mjesto posljednji put bilo toliko popunjeno vjerojatno onda kada je Kirk slavio svoju dugu filmsku karijeru, koja je trajala duže od 60 godina.

Obožavatelji preplavljeni emocijama ostavljaju glumcu cvijeće, fotografiraju, stoje u tišini i prisjećaju se njegovih omiljenih filmova. Kirkovoj zvijezdi naklonio se i poznati turistički vodič Gregg Donovan, koji je prema američkim medijima jedan od najfotografiranijih ljudi na svijetu. Naime, Gregg veselo dočekuje građane i turiste, a fotografirao se s mnogim holivudskim zvijezdama.

Fanovi se opraštaju od Douglasa i na društvenim mrežama te najčešće spominju njegovu ulogu u kultnom filmu "Spartak", koji je snimio 1960., kada je i dobio zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih.

"Ostala je samo jedna stvar koju treba reći: 'Ja sam Spartak! Ne, ja sam Spartak! Svi smo mi Spartak!'" pišu ožalošćeni fanovi. Zahvaljuju Kirku za svu zabavu i avanture te ističu da je bio nevjerojatno talentiran glumac.

"Kakav život, kakav glumac. Koliko je dobrih filmova napravio i takva je legenda bio na tako mnogo načina. Kakva velika figura", zaključili su obožavatelji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cameron, Kirk i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Celebrity Bio je veliki prijatelj s Titom, u Sarajevu su mu podvalili najskuplje ćevape, a ostao je i bez 100 tisuća dolara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene