Pogledajte galeriju!

Fanovi Robbieja Williamsa u panici: Koncert bi mogao biti odgođen?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velika kiša duže vrijeme je padala iznad stadiona Maksimir zbog čega je koncert Robbieja Williamsa bio ugrožen!

Sve je bilo spremno za spektakl pod imenom Robbie Williams na Maksimiru. Mnoštvo obožavatelja satima je stajalo ispred stadiona i uživalo u onoj dobro poznatoj atmosferi pred sam koncert. No, ona samo sat i pol prije koncerta dogodilo se nevrijeme!

Oko 19.30 sati Maksimir je zahvatilo nevrijeme te veliki pljusak pa je zavladala panika da bi koncert mega zvijezde mogao biti i odgođen! Podsjetimo, Maksimir nije natkriven pa bi tehnički po kiši bilo teško izvesti jedan ovakav nastup, a samo nevrijeme spriječava fanove da se okupljaju na travnjaku stadiona zbog čega je odmah zavladala panika, a to dokazuju i statusi na  Twitteru.

Pogledaj i ovo showbuzz Samo 3.700 komada Požurite po svoje ulaznice za koncert Robbieja Williamsa!

Ipak, oko 20 sati kiša je prestala padati, a i oblaci su se počeli razilaziti nakon čega je Olly Murs izašao na pozornicu te odmah publici otpjevao svoju slavnu pjesmu 'Troublemaker'.

Robbie u Hrvatsku došao dan ranije

S obzirom kako Robbie dosad još nikad nije bio u Hrvatskoj, ne čudi njegov izbor da našu zemlju, o kojoj je od kolega čuo samo sve najbolje, posjeti dan ranije. Navodno je u Hrvatsku stigao sa suprugom i djetetom, kao što je i najavio da će učiniti.

Poznati britanski izvođač prije koncerta će na maksimirskom stadionu neko vrijeme provesti sa sretnim obožavateljima koji su osvojili druženje s njim putem nagradne igre. Ono što je sigurno jest kako će Robbie iz hotela izaći tek neposredno prije koncerta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene