Autor 'Igre Prijestolja' priznao kako postoje fanovi koji su saznali ultimativni završetak serijala.


George R.R. Martin, autor mega popularnog serijala 'Igre Prijestolja', priznao je kako postoje fanovi koji su otkrili ultimativni završetak serijala.

Vezani članci Slika nije dostupna Pogledajte reakcije fanova na posljednju epizodu 5. sezone 'Igre prijestolja' Slika nije dostupna VIDEO Pogledajte kako bi bilo da hit 'Blank space' pjeva tvorac 'Game of thrones' George R. R. Martin

Ako ste pomislili da se radi o hackerima, nite u pravu. Neki su se fanovi koristili sitnim smjernicama koje je autor ostavljao kroz seriju i jednostavno zbrojili 2 i 2.

Hoće li ova činjenica natjerati autora da promjeni završetak? Martin, kojem je stalo dovršiti još dvije knjige, bio je doveden u nedoumicu, ali ipak je odlučio držati se predviđenog plana.

VIDEO Obožavateljima poručio: 'Je*** se!'

'Borio sam se s ovim problemom jer svoje čitatelje želim iznenaditi. Ne volim predvidljivu fikciju. Došao sam do zaključka da bi bila katastrofa promjenim li sada nešto. Smjernice su već napisane i nema smisla da sada mjenjam stvari. Srećom, mali je broj onih koji su saznali završetak, tako da će ostali ipak biti iznenađeni'.

Martin je zatrpan zahtjevima obožavatelja da spoji Jona Snowa i majku zmajeva, Daenerys iako se njih dvoje još nisu susreli ni u knjizi ni u seriji. 

Ostaje nam da se strpimo i saznamo tko će sljedeći ostati bez glave u ovom mega popularnom serijalu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook