''Kao prava kraljica''

Internet poludio za Meghan Markle: Fanovi jedva dočekali njezin povratak, komentari se samo nižu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle na dodjeli nagrada Endeavour Fund pojavila se u uskoj svjetloplavoj haljini s potpisom Victorije Beckham, kosu je svezala u rep, a na licu je imala jednostavan make-up.

Vojvotkinja od Sussexa u četvrtak se prvi put pojavila u javnosti u Londonu nakon što su ona i princ Harry početkom siječnja objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti, a fanovi diljem svijeta oduševljeni su njezinim stilom.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan Markle na dodjeli nagrada Endeavour Fund pojavila se u uskoj svjetloplavoj haljini s potpisom Victorije Beckham, kosu je svezala u rep, a na licu je imala jednostavan make-up.

"Harry i Meghan definicija su opuštenosti večeras. Zrače na svom prvom javnom pojavljivanju nakon što su otišli iz kraljevske palače", stoji u jednom od komentara na društvenim mrežama.

"Izgleda svježe, mlado i prekrasno, kao prava kraljica!" još je jedan među stotinama komentara fanova koji su oduševljeni Meghan.

Brojni komentiraju kako je Meghan imala besprijekoran stil, izgledala je potpuno opušteno te je zadivila i one kojima je u posljednje vrijeme svojim komentarima malo išla na živce.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u Londonu bi do kraja mjeseca ožujka trebali dogovoriti posljednje detalje u vezi sa svojim preseljenjem u Sjevernu Ameriku.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Monica Bellucci (Foto: AFP) Celebrity Nekad su je zvali seks-ikonom, a danas se zbog brojnih operacija skriva iza tamnih naočala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene