Novi gaf kraljice popa

Napali je zbog rasističkog komentara, ona uzvratila: 'Skinite mi se, hejteri!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kraljici popa nikada nije bio problem reći ono što misli, no sada je možda ipak otišla korak predaleko.

55-godišnja Madonna objavila je fotografiju svoga sina Rocca Ritchiea na Instagramu, a na njoj 13-godišnji dječak trenira u boksačkom ringu. 'Nitko se ne zeza s 'Dirty Soapom'! Mama kaže nokautiraj ga! #Ovajni**er', napisala je pjevačica pokraj fotografije, a njezin 'hashtag' izazvao je brojne negativne komentare obožavatelja, koji su ga smatrali rasističkim.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

Odgovorila na napade zbog ove fotke - 'Smirite se i naučite prepoznati šalu'

Kraljica popa potom je promijenila komentar uz fotografiju, a bio je namijenjen upućenim kritikama: 'Skinite mi se s ****, 'hejteri'!'

'Madonna, trebala bi uzeti svoj lijek za artritis umjesto što pokušavaš biti moderna na internetu', jedan je od komentara obožavatelja. 'Širenje neznanja je užasno', komentirao je drugi fan. No, mnoštvo drugih fanova odmah je stalo u obranu svoje omiljene pjevačice.

Jedan od njih otišao je toliko daleko da je komentirao kako pjevačica zapravo ima pravo koristiti riječ na N jer 'je pjevačica gotovo usvojila pola Afrike', prenosi Daily Mail.

Ova sporna fotografija objavljena je dva tjedna nakon što je Madonna objavila još jednu fotografiju svog 13-godišnjeg sina, na kojoj drži bocu alkoholnog pića. 'Zabava je tek počela!', napisala je pjevačica uz fotografiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene