samo se šalila

Napali je fanovi jer je objavila video sina koji šeta u cipelama na visoku petu, evo što im je odgovorila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djeci je trenutačno najteže, odgovorila je Halle Berry na zlobne komentare koje su joj fanovi pisali nakon što je objavila video sina iz samoizolacije.

Glumicu Halle Berry fanovi su napali zlim komentarima nakon što je na svom Instagramu objavila sina koji šeta u cipelama s visokom petom.

Pogledaj i ovo Halle Berry - 1 Kakav par! Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

Berry je objavila video u kojem njezin šestogodišnji sin Maceo tijekom samoizolacije šeta u njezinim cipelama, no fanovi očito nisu bili oduševljeni njezinom šalom.

"Da li ti je ovo sin ili kćer?", "Zaista mi je žao tih predivnih cipela", "Tko sve počinje", samo su neki od komentara na video. Glumica je odgovorila kako nikome ne škodi malo dobre zabave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Quarantine Day 12 🥴

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

"Djeci je trenutačno najteže. Možemo se malo skupa i nasmijati svemu ovome", zaključila je Halle.

Slavna glumica već je nekoliko dana u samoizolaciji sa svojom obitelji, a na društvenim mrežama s fanovima je podijelila i da dosta vježba kod kuće kako bi ostala u formi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) +0 Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Celebrity Preminuo je prije 26 godina, ali njegova slava ne blijedi: Njegov slučaj i danas intrigira javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene