Zavodljiva linija i nepogrešiv modni ukus!


Zaručnica nogometaša Marija Balotellija, Fanny Neguesha, proglašena je najseksi WAG-sicom tj. ženom nogometaša. Njezina je slava još više porasla nakon što joj je postavljeno sudbonosno pitanje, a ona je odgovorila sa 'da'.

Nakon samo 6 mjeseci veze, Balotelli curi dao OVAJ prsten!

Vezani članci Slika nije dostupna Zaručnica slavnog nogometaša ima guzu za zlatnu medalju! Slika nije dostupna Nakon samo 6 mjeseci veze, Balotelli curi dao OVAJ prsten!

Par se zaručio prije nekoliko mjeseci, a sada planiraju zajednički život. Navodno će ljubavno gnijezdo saviti u Londonu, a svi se pitaju hoće li svoj status najseksi WAG-sice održati i u gradu koji se često naziva sjedištem svjetske mode.

Navodno su već neke žene nogometaša kao što su Coleen Rooney, Abbey Clancey i Alex Gerrard u strahu da bi ih dolazak lijepe Fanny mogao zasjeniti. Ukoliko su bacile pogled na njezin Instagram profil, sasvim je jasno što je moglo izazvati ljubomoru.

Brojne fotografije njezine zavodljive linije sasvim su dovoljan razlog da bude proglašena najljepšom, piše Daily Mail.

Manekenka i nogometaš u prošlosti su imali problema u vezi, nekoliko puta su i prekidali ali izgleda kako je sve to iza njih. Podsjetimo, Balotelli je prije Fanny bio u vezi s 25-godišnjom Raffaelom Fico, koja je rodila kćerkicu Piu.

Nogometaš je nije priznao, tvrdeći kako Pia nije njegova kćer te je rekao kako će zahtjevati test očinstva. Međutim, Raffaela još nije ništa komentirala, tako da još nije dokazano je li nogometaš uistinu tata malene Pie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook