Teški dani

Fani Stipković: ''Fitness fanatik postala sam zbog bolesti, sport mi je dva puta spasio život''

Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Galerija

Fani Stipković sport je zavoljela i postala mu predana zbog zdravstvenih poteškoća, a o čemu je točno riječ, ispričala je u intervjuu za časopis Gloria.

Voditeljica i novinarka Fani Stipković uskoro će se zbog projekta na kojem će raditi kratko iz Madrida, u kojem trenutačno živi, vratiti u Hrvatsku. Projekt je vezan za sport koji je veliki dio Fanina života, a koji joj je, kako ona sama kaže, dva puta spasio život. Naime, da je važno biti u formi, shvatila je nakon što su joj 2014. od posljedica septičkog šoka zatajila pluća, bubrezi i jetra, poslije čega je spas pronašla u fitnessu, piše časopis Gloria.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Pogledaj i ovo Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Snašao se Glumac otkrio tajnu svog isklesanog tijela u 52. godini: "Mi imamo nešto što vi nemate"

''Fitness fanatik postala sam zbog zdravstvenih teškoća. Prvo mi je dijagnosticirana autoimuna upalna bolest probavnog sustava, poznatija kao Crohnov sindrom, a još više vježbam otkako sam preživjela septički šok'', ispričala je Fani za Gloriu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Naime, kako je objasnila, u Madridu se otrovala sirovom ribom. Iako je danima povraćala, prvo nije željela ići doktoru. Nakon što je na kraju hospitalizirana, liječnici su je brzo i pustili jer su zbog Crohnove bolesti mislili da je riječ o općoj iscprljenosti. No na kraju se ispostavilo da je situacija gora, pa je opet hospitalizirana. Tri dana koja je nakon toga provela u bolnici uopće se ne sjeća, piše Gloria. 

Kako kaže, o tome dosad nije govorila jer je imala osjećaj da ako priča o teškim danima, na neki način priziva bolest.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Više ne jede mese, laktozu i gluten, puno hoda i u teretani vježba što više može i danas se osjeća odlično. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene