Fani Stipković godinama već živi i radi u Madridu, a u Hrvatsku dolazi zbog poslovnih angažmana ili ljetnog odmora. Iako svoj privatni život skriva od javnosti, ovoga puta otkrila je nešto o muškarcu kojeg ljubi.

Galerija


Fani Stipković uspješnu poslovnu karijeru prvo je započela kao manekenka, zatim se bacila na televiziju, a onda se preselila u Madrid, gdje je nastavila nadograđivati znanja koja je stekla te je sada prepoznaju kao vrsnu novinarku i voditeljicu. No kako to uvijek biva, javnost se pored svega interesira i za njezin privatni život koji ona svim silama pokušava zadržati samo za sebe. No ovoga puta, prvi put za časopis Storyotkrila je nekoliko detalja o svom novom muškarcu, čije ime skriva.

Vezani članci Fani Stipković - 8 Naša najseksi novinarka nedavno priznala da ima dečka iako ga još skriva, a ljubav joj očito jako godi Fani Stipković - 2 Naša najseksi novinarka priznala da ima dečka i progovorila o situaciji kad je jedva ostala živa: "Čudom sam se oporavila"

''Odgovara mi baš takav kakav je. Prije svega, to su njegova podrška, inteligencija, empatija i čvrst karakter, ono nešto što je meni najatraktivnije na nekom muškarcu, autentičan je i i iskren, onako baš svoj'', priča Fani.

Dodale je još da je pušta da se razvija u svom smjeru, da mu je stalo do njezine sreće te da joj daje potpunu slobodu.

''To je zapravo ljubav'', zaključila je. Otkrila je još jedino da ih je povezao posao te da on poznaje Hrvatsku, ali i da će odluku o tome gdje će jednoga dana živjeti zajednički donijeti. Oboje su trenutačno posvećeni svojoj karijeri i to je ono što ih povezuje, piše Story.

''Ponosna sam na svaki njegov uspjeh'', zaključila je.