Fani Stipković istaknula je kako uživa u tišini prirode na svojoj rodnoj Korčuli.

Galerija


Zanosna novinarka i manekenka Fani Stipković (37), koja radi i živi u Španjolskoj, stigla je na odmor u Lijepu Našu. 

Vezani članci Fani Stipković Fani Stipković danas je jedna od najseksi novinarki Europe, a prije 12 godina imala je potpuno drugačiji stil Fani Stipković Proglasili su je najseksi novinarkom u Europi, a evo kako je naša poznata ljepotica zavodila na početku karijere

Fani se pohvalila kako se odmara na rodnoj Korčuli, odnosno u mjestu Vela Luka. "Uživam u tišini divlje prirode kod kuće", napisala je Stipković. Naša najseksi novinarka pozirala je naslonjena na stijene uz more u crnom bikiniju u kojem je pokazala svoju savršenu, isklesanu figuru.

Za svoj je izgled pokupila brojne komplimente. "Najzgodnija morska sirena na Jadranu", napisao joj je stilist Neven Ciganović. "Prekrasna", "Wow", "Prava lavica", "Prezgodna", "Doma je doma", "Guštaj", komentirali su njezini pratitelji na Instagramu. 

Inače, Fani često dijeli snimke i fotografije iz teretane koje pokazuju koliko joj je važna tjelovježba. Da se njezina posvećenost isplatila, dokaz je njezino istrenirano tijelo, ali i to što je 2014. i 2015. bila proglašena najseksi novinarkom Europe.

Njezine prijateljice skinule se u toples, a ona je ovog puta počastila samo prizorom pozadine