ne predaje se

Fani progovorila o neizlječivoj bolesti i motivirala mnoge: "Rekli su mi da neću moći vježbati"

Fani Stipković (FOTO: Instagram) Fani Stipković (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (FOTO: Instagram) Fani Stipković (FOTO: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Galerija

Fani Stipković otvorila je dušu i progovorila o zdravstvenim problemima s kojima se bori.

Fani Stipković posljednjih godina izuzetno pazi na svoj fizički izgled. Slobodno vrijeme najčešće provodi u teretani gdje već godinama predano trenira cross fit. Svojim mišićavim i snažnim tijelom zgodna novinarka često se hvali na svojim društvenim mrežama. Ovog puta Fani je objavila video koji prikazuje kako podiže utege od čak 65 kilograma. Mnogi su bili zadivljeni njezinim sposobnostima, no nije Fani željela izazvati samo divljenje već poslati puno snažniju poruku.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

"Dijelim ovaj video kao motivaciju za nekoga. Prije pet godina rečeno mi je da zbog teškog zdravstvenog stanja neću moći više vježbati. I prestala sam. Na dva tjedna. Bez obzira na sve okolnosti koje nisu išle na moju ruku, mogu vam reći da nemoguće možete pretvoriti u moguće. Ako marljivo radite, posvetite se onome u što vjerujete i nikada ne odustanete, možete slomiti sve barijere i gotovo vas ništa ne može zaustaviti. Čuda se događaju, ali morate im otvoriti vrata", napisala je Fani.

Prije 13 godina dijagnosticirana joj je Crohnova bolest, a upravo ju je dijagnoza rijetke i neizlječive bolesti natjerala na promjenu životnog stila. Fani je okrenula novi list u životu i prestala s lošim navikama. Odbacila je cigarete, pažnju je posvetila zdravoj prehrani, ali i redovitoj tjelovježbi.

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene