Kakva ljepotica

Bez šminke istaknula dekolte! Gdje ste vi pogledali?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa Fani Stipković ponovno je ugodno iznenadila svoje obožavatelje pokazavši svoju prirodnu ljepotu i koliko joj se isplatilo vježbanje.

Jedna od naših najljepših voditeljica i novinarki, Fani Stipković već godinama gradi uspješnu karijeru u inozemstvu. U Španjolskoj trenutno živi i radi, a u Madridu je i završila postdiplomski studij. U slobodno vrijeme najviše voli vježbati i biti u prirodi, što često i pokazuje na svom Instagram profilu, na kojem ju prati skoro 50 tisuća fanova.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Ovoga puta Fani je s obožavateljima podijelila fotografiju bez trunke šminke i u sportskom topiću koji je pokazao njezin dekolte te istaknuo trbušne mišiće. Objavu je popratila i tekstom napisavši, 'Čini stvari zbog kojih ćeš se osjećati bolje. Uživam u odličnom treningu i zrakama sunca.' Moramo priznati kako Fani izgleda bolje nego ikada, slažete li se s nama?

 

A photo posted by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene