potvrdila vezu

Fani Stipković uhvaćena u romantičnom izlasku s legendarnim nogometašem, više ne skriva da je zaljubljena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković snimljena je u Madridu u romantičnom izlasku s Fernandom Hierrom, s kojim više ne skriva vezu, a za španjolske medije je otkrila i kada su se upoznali.

Naša novinarka sa španjolskom adresom, 39-godišnja Fani Stipković, više ne skriva vezu s legendarnim nogometašem Fernandom Hierrom (53).

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Paparazzi su ih ovaj tjedan snimili u Madridu nakon romantične večere, a iako su ih okružile kamere i fotoaparati, Fani nije skidala s osmijeh s lica.

Časopis Hola! piše kako je Stipković za nekoliko španjolskih medija potvrdila vezu s bivšim igračem Real Madrida i španjolske reprezentacije.

"Upoznali smo se prije više od dvije godine", izjavila je Fani te je otkrila i kako već poznaje njegovu djecu.

"Sretni smo i ništa ne može poremetiti našu sreću", naglasila je Fani, koja za svojeg 14 godina starijeg dečka kaže kako je osoba s velikim srcem i nevjerojatno ljudsko biće.

Stipković, koja već dugi niz godina živi i radi u Španjolskoj, usput se i zahvalila Španjolcima što su je tako lijepo primili u svoju zemlju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Hierro se 2019. razveo od supruge Sonije Ruzi, nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

Legendarni nogometaš je svoj privatni život uvijek čuvao daleko od očiju javnosti, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija još otkako su zajedno viđeni na finalu Davis Cupa u prosincu prošle godine.

Glasine o vezi dodatno su rasplamsale fotke sa zajedničke proslave Božića koje su oboje objavili na društvenim mrežama.

Ni Stipković inače ne otkriva puno o svojem privatnom životu, no krajem ožujka je za Večernji list priznala da je sretno zaljubljena i da ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

Inače, otkako se preselila u Španjolsku, Fani je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki u Europi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene