pohvalila se fotkama

Fani Stipković sa slavnim zaručnikom uživala u društvu još jedne nogometne legende i njegove supruge

Fani Stipković i Danielle Semaan Fabregas Fani Stipković i Danielle Semaan Fabregas Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković +0 Fani Stipković i Danielle Semaan Fabregas Galerija

Fani Stipković i njezin zaručnik Fernando Hierra družili su se s Cescom Fabregasom i njegovom suprugom Danielle Semaan Fabregas.

Naša novinarka sa španjolskom adresom, Fani Stipković (39), i njezin zaručnik i legenda Real Madrida, Fernando Hierro (54), pozirali su u većem društvu u kojem se našao još jedan slavni španjolski nogometaš.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Radi se o Cescu Fabregasu, koji trenutno igra za klub Monaco, a fotografijama se na Instagramu pohvalila Fani, koja je uživala i u druženju s njegovom suprugom Daniella Semaan Fabregas.

"Život je bolji uz ljude dobrog srca", napisala je Fani uz dvije fotke s druženja koje je podijelila na društvenoj mreži, a Fabregasova supruga joj se u komentarima zahvalila i zalijepila joj srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Inače, nedavno se doznalo kako se Fani krajem prošle godine zaručila za Hierra, a 24 sata piše i da bi se par trebao vjenčati ovo ljeto na Korčuli.

O njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, a nedugo zatim su za španjolske medije potvrdili su da su par.

Atraktivna Velolučanka svoj ljubavni život dosad je uspješno skrivala, a otkako živi i radi u Španjolskoj, nekoliko je puta završavala i na listama najseksi novinarki Europe.

I legendarni nogometaš voli čuvati svoju privatnost, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija.

Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +0 Vanna i Nina Badrić Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace Donatella Versace Donatella i Gianni Versace Donatella Versace +7 Donatella Versace (Foto: Instagram) Nekad i sad Pogledajte kako je Donatella Versace izgledala prije plastičnih operacija, na starim fotografijama jedva ćete je prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene