"Ljeto i život je lak", napisala je Fani Čapalija u opisu fotografije na kojoj pozira u ružičastom badiću u kojem je istaknula svoju zavidnu liniju te je pokazala i tetovaže.

Galerija


Jedna od omiljenih i najljepših misica u hrvatskoj povijesti, Fani Čapalija, prošlog je mjeseca na oduševljenje svojih obožavatelja otvorila profil na Instagramu, a redovito objavljuje fotografije svojih ljetnih avantura.

Vezani članci Fani Čapalija Jedna od najljepših hrvatskih misica otkrila kako se sprema za ljeto: ''Trener mi uvijek pripremi zanimljive rekvizite'' Jelena Rozga, Fani Čapalija, Ana Čagalj Poznate Splićanke plijenile pažnju: Naša bivša misica ukrala poglede, Jolina supruga blista poslije poroda

"Ljeto i život je lak", napisala je Fani u opisu fotografije na kojoj pozira u ružičastom badiću u kojem je istaknula svoju zavidnu liniju te je pokazala i tetovaže. "Ljepotica", "Prezgodna i prelijepa", "Što reći, prava ljepotica", samo su neki od komentara njezinih fanova.

Fani je u opisu profila na Instagramu napisala da je bila Miss Hrvatske 1993. godine, a uz to je dodala i svoju slavnu izjavu It's OK koja je postala legendarna davnih 90-ih. Naime, bio je to njezin odgovor na pitanje Piercea Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem su natjecateljice na pozornicu izlazile u kupaćim kostimima, pa je pomalo zbunjeno ali simpatično odgovorila "it’s OK".

Severina na Instagramu objavila sretnu vijest pa poslala poruku svima koji su se našli u situaciji kao ona