Obožava trenirati

Otkrila tajnu svoje linije: Jedna od naših najuspješnijih misica pokazala kako se priprema za ljeto

Fani Čapalija (Foto: Toni Mijač) Fani Čapalija (Foto: Toni Mijač) Toni Mija? 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija (Foto: Toni Mijač) Fani Čapalija (Foto: Toni Mijač) Fani Čapalija (Foto: Toni Mijač) +0 Fani Čapalija (Foto: Toni Mijač) Galerija

Fani Čapalija i njezin trener Ante Burazin obožavaju treninge u prirodi.

Dolaskom proljeća i toplijeg vremena sve se više ljudi odlučuje za bilo koju vrstu treninga jer... dolazi ljeto! Sve je popularniji trening u prirodi, pa se uz treninge u teretani mogu kombinirati i treninzi vani, što je idealna kombinacija.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

Treninge izvan teretane voli i jedna od naših najljepših i najuspješnijih misica Fani Čapalija. Kako i sama kaže, voli dosta šetati i veoma je aktivna, u tome je tajna njezine linije, no kad je u Splitu voli obavit trening u prirodi sa svojim prijateljem i trenerom Antom Burazinom. Ovaj sportski duo voli trčati na Marjanu, što je Fanina omiljena aktivnost uz duže šetnje. A najdraže joj je malo se odmoriti kod Vidilice, gdje "puca" pogled na cijeli Split, i onda nastaviti dalje!

Ante obožava iskorake, koji su savršena vježba za izgradnju mišića nogu i stražnjice, te svojim klijentima "servira" razne varijante iskoraka. Zatvorena Marjanska cesta idealna je za iskorak koji nema kraja, našalio se trener. Možda u prirodi nemate svu opremu koja vam je potrebna, ali uz neke trikove i kreativnost možete napraviti itekako dobar trening: sklekovi na zidiću, te triceps vježbu kao i bugarski čučanj, klupicu možete iskoristiti za istezanje, a kameni zid za izdržaj kao i Fani!

Sve je stvar mašte i kreative, napominje trener Ante Burazin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene