Fani Čapalija i njezin trener Ante Burazin obožavaju treninge u prirodi.

Galerija


Dolaskom proljeća i toplijeg vremena sve se više ljudi odlučuje za bilo koju vrstu treninga jer... dolazi ljeto! Sve je popularniji trening u prirodi, pa se uz treninge u teretani mogu kombinirati i treninzi vani, što je idealna kombinacija.

Vezani članci Ljupka Gojić Mikić i Fani Čapalija Jedna je bivša Miss Hrvatske, dok druga iza sebe ima zavidnu manekensku karijeru, a na fotki iz prošlosti ne izgledaju puno drugačije nego danas Fani Čapalija - 2 Što to veže Fani Čapaliju, Giannu Apostolski i Natašu Bebić osim ljubavi prema rodnom Splitu?

Treninge izvan teretane voli i jedna od naših najljepših i najuspješnijih misica Fani Čapalija. Kako i sama kaže, voli dosta šetati i veoma je aktivna, u tome je tajna njezine linije, no kad je u Splitu voli obavit trening u prirodi sa svojim prijateljem i trenerom Antom Burazinom. Ovaj sportski duo voli trčati na Marjanu, što je Fanina omiljena aktivnost uz duže šetnje. A najdraže joj je malo se odmoriti kod Vidilice, gdje "puca" pogled na cijeli Split, i onda nastaviti dalje!

Ante obožava iskorake, koji su savršena vježba za izgradnju mišića nogu i stražnjice, te svojim klijentima "servira" razne varijante iskoraka. Zatvorena Marjanska cesta idealna je za iskorak koji nema kraja, našalio se trener. Možda u prirodi nemate svu opremu koja vam je potrebna, ali uz neke trikove i kreativnost možete napraviti itekako dobar trening: sklekovi na zidiću, te triceps vježbu kao i bugarski čučanj, klupicu možete iskoristiti za istezanje, a kameni zid za izdržaj kao i Fani!

Sve je stvar mašte i kreative, napominje trener Ante Burazin.