Nakon udaje za najpoželjnijeg Turčina Buraka Özçivita, glumica Fahriye Evcen proglašena je najsretnijom ženom u Turskoj.

Galerija


Glumica Fahriye Evcen okitila se laskavom titulom. Naime, nakon udaje za zvijezdu serije "Bit ćeš moja", glumca Buraka Özçivita, proglašena je najsretnijom ženom u Turskoj. Na popularnom turskom portalu brojne žene izglasale su kako ju je upravo Burak učinio "kraljicom sreće". No sa ženama mišljenje dijele i brojni muškarci koji Fahriye smatraju jednom od najljepših Turskih glumica.

Fahriye Evcen (FOTO: Instagram)
Fahriye Evcen (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Vezani članci Burak Özçivit i Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) Nije mogao sakriti emocije: Omiljeni turski glumac postao otac! Burak Özçivit, Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) Je li sve u redu? Burak prekinuo odmor zbog trudne supruge, Fahriye završila u bolnici

Mnogi smatraju kako joj je upravo atraktivan izgled donio veliku sreću i uspjeh u životu. "Naravno da sam sretna pored muškarca kojeg volim najviše na svijetu", rekla je Fahriye i dodala: "Smatram se sretnom osobom, jer sam, prije svega, zdrava i sa obje noge na zemlji. Meni zadovoljstvo donose male stvari. Slobodan dan proveden sa voljenim osobama ne može mi nadoknaditi ni ček sa bezbroj nula. Sreća se ne da kupiti."

Iako je svjesna svoje ljepote, lijepa Fahriye uspjeh ipak duguje ambiciji i radu. "Vjerujem da je upornost majka uspjeha", kaže. Često ju pitaju za njenu tajnu ljepote, ali ona smatra kako tu nema mnogo filozofije, pišu turski mediji. "Trudim se spavati osam sati dnevno, zdravo se hranim i pijem mnogo vode, koristim kvalitetnu šminku i svakog dana bar dva sata provodim na svježem zraku", zaključila je lijepa Fahriye

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on